Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:56
Bebolina, hvala! Sretna sam što se vratio u život.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:45
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Isti hibiskus poslije korisnih savjeta... ozdravio i razveselio me cvijetićem a ima i pupova....

Ovo veseliClap
Prekrasan je!smile78
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:40
Isti hibiskus poslije korisnih savjeta... ozdravio i razveselio me cvijetićem a ima i pupova....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:37
Moj bolesni hibiskus

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 17:38
Kažu od previše vode, sad i ja svog manje zalijevam puno manje. Čekam otvaranje prvih pupova.

Ovaj tvoj je prekrasan smile71
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:16
baš me zanima zašto odbacuju pupove,moji su polako počeli cvjetat al zna se jos uvjek desit da odbace pup,mislim da im smeta vjetar jako...i možda ćak previše zaljevanja,sad kako ih zaljevam tek kad vidim da je supstrat suh manje odbacuju pupove

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 15:05
Mog napale uši  Unhappy dobro pa sam danas vidjela, goste se samo pupovima.
Sad je otuširan i uklonjene napasti i čekamo da procvijeta. Naravno ako u zadnji tren ne odbaci pupove kao kokice, biti će slika.
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 22:49
e kikac,kikac.... falila si prošlu kavu kada smo mi TROJKA operirali oko Zadra..2xAnđa i ja

ovog maleckog i još jednog sam uhvatila u mbm onako usput.....drugi je u vrtlu .. stavit ću slikicu ..
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 21:23
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Nina, hvala na savjetu. Želim ga spasiti pa ću tako napraviti.
Pogledaj kako sam ja ove zimus skratila. Bili su promrzli kad su došli k meni, proveli su zimu na sobnoj temperaturi i kako vidiš oporavili se. Imaju brdo novih grančica, tako da se nadam eksploziji cvjetova.
Njihova boja će za mene biti iznenađenjeEmbarrassed

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 21:08
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

evo i mog hibiskusa...kupila san ga u mbm prije dvadesetak dana...stoji mi na balkonu u hladu.... da li da ga stavim negdje na sunce ...sad ima mpunooo pupova i baš sam bila vesela zbog toga ali san tu pročitala da ne cvate svaki pup nego jedan na grani

Ja ti preporučujem da ti bude za početak u polusjeni pa ga poslje prebaci na sunce.Mislim da mu ni na suncu ništa ne bi bilo ali za svaki slučaj bi mu bilo idealno u polusjeniThumbs%20Up
Prekrasan je smile64
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 20:53
Originalno poslano od člana kikach kikach napisao:

ružo preeeeedivan je!!pa di si ga nasla?
To i mene zanimaEmbarrassed
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 20:45
11111...ovaj što si stavila sliku i treba biti u pitaru, jer, netko je već napisao, to je tropski hibskus i njega po  zimi trebaš spremiti. Inače...prekrasan je smile64
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 19:56
ružo preeeeedivan je!!pa di si ga nasla?
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 16:54
Ovu zimu je bilo ispo nule iako san na moru...ovaj drugi je skroz različitih listova...vidi ćeš ka stavin sliku ...
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 15:35
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 15:35
evo i mog hibiskusa...kupila san ga u mbm prije dvadesetak dana...stoji mi na balkonu u hladu.... da li da ga stavim negdje na sunce ...sad ima mpunooo pupova i baš sam bila vesela zbog toga ali san tu pročitala da ne cvate svaki pup nego jedan na grani
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 22:30
Premjesti ga tamo gdje nema vjetra ako imaš takvo mjesto.Možda mu ne odgovara tamo gdje je.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:57
tea,nema propuha al kod mene je manje vise vjetrovito..bili su mi na vjetru ,na suncanom mjestu 

Vir
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 19:45
kamenjar,na kakvom mjestu ga držiš?Prohladnom ili je možda u blizini propuha?
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 16:30
moze li mi netko pomoci savjetom,moji hibiskusi imaju flekice po listovima..sta da radim

Vir
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.