Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 131> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebolina, hvala! Sretna sam što se vratio u život.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Prekrasan je!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Isti hibiskus poslije korisnih savjeta... ozdravio i razveselio me cvijetićem a ima i pupova....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj bolesni hibiskus
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kažu od previše vode, sad i ja svog manje zalijevam puno manje. Čekam otvaranje prvih pupova.
Ovaj tvoj je prekrasan ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
baš me zanima zašto odbacuju pupove,moji su polako počeli cvjetat al zna se jos uvjek desit da odbace pup,mislim da im smeta vjetar jako...i možda ćak previše zaljevanja,sad kako ih zaljevam tek kad vidim da je supstrat suh manje odbacuju pupove
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Mog napale uši
![]() Sad je otuširan i uklonjene napasti i čekamo da procvijeta. Naravno ako u zadnji tren ne odbaci pupove kao kokice, biti će slika. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
e kikac,kikac.... falila si prošlu kavu kada smo mi TROJKA operirali oko Zadra..2xAnđa i ja
![]() ovog maleckog i još jednog sam uhvatila u mbm onako usput.....drugi je u vrtlu .. stavit ću slikicu .. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Njihova boja će za mene biti iznenađenje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ja ti preporučujem da ti bude za početak u polusjeni pa ga poslje prebaci na sunce.Mislim da mu ni na suncu ništa ne bi bilo ali za svaki slučaj bi mu bilo idealno u polusjeni ![]() Prekrasan je ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111...ovaj što si stavila sliku i treba biti u pitaru, jer, netko je već napisao, to je tropski hibskus i njega po zimi trebaš spremiti. Inače...prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ružo preeeeedivan je!!pa di si ga nasla?
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Ovu zimu je bilo ispo nule iako san na moru...ovaj drugi je skroz različitih listova...vidi ćeš ka stavin sliku ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i mog hibiskusa...kupila san ga u mbm prije dvadesetak dana...stoji mi na balkonu u hladu.... da li da ga stavim negdje na sunce ...sad ima mpunooo pupova i baš sam bila vesela zbog toga ali san tu pročitala da ne cvate svaki pup nego jedan na grani
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Premjesti ga tamo gdje nema vjetra ako imaš takvo mjesto.Možda mu ne odgovara tamo gdje je.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tea,nema propuha al kod mene je manje vise vjetrovito..bili su mi na vjetru ,na suncanom mjestu
|
|
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar,na kakvom mjestu ga držiš?Prohladnom ili je možda u blizini propuha?
|
|
|
|
![]() |
|
moze li mi netko pomoci savjetom,moji hibiskusi imaju flekice po listovima..sta da radim
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |