Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:02
Malo jučerašnjih slikica :

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:09

biljke pomalo rastu :

maline i jagode :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:12

ovdje pokušavam napraviti prirodne ukrasne gredice :

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:36
Kamenjar se lijepo popunjava,a i prirodne gredice će se začas lijepo popuniti,ružice krasno cvjetajuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 20:54
Hvala Mali Kaktuse
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 23:12
Baš je sve osvježeno kišom,biljke su zelene i zdrave.Onaj kutak ti je baš dobar.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 23:32
Virnula ja u vrt pa shvatim da me dugo nije bilo. Puno sam toga propustila. Zgodnim mladencima želim puno sreće i ljubavi u njihovom zajedničkom životu, a mami i tati čestitam.
Znaš kaj, meni se tak dopalo ono polje ivančica da sam si mislila pa neće valjda umjesto ove prekrasne livade staviti kamenjar. Šteta da nemaš neko drugo mjesto za to, a ivančice da ostanu za uslikavanje unuka ili unučice.
Više neću imati tak dugu pauzu, moram pratiti događaje i biti u toku Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:15
Camellia hvala.

Anabistrica, ono polje je gdje ne bi smjelo biti i ivančice su mi zarasle dosta lijepih biljaka ; 5 ruža, šarenu sedum, graničicu, ukrasni luk, plamenac, iris.... Ove godine sam u offsajdu zbog bolesti i nisam na vrijeme reagirala zato ćemo to sad riješiti.

To polje ide dolje , a ivančica slično polje imam i na brijegu, tak da ne gubim, a isto tako iza zgrade imam dio na koji treba ići živica, a kako se moja gospoda ne mogu složiti koju živicu, ja sam tamo šuknula ivančice jer sa njima nemam brige i uvijek su lijepe.

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:23
 Kamenjr u kombinaciji sa drvetom je presladak.smile71
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:30
Tikvić ugledala sam se na tebe
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:57
smile55za prirodne gredice
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 20:48
pridružujem se pohvalama za prirodne gredice
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 22:48
Dobra večer.Ajama i Medek hvala.
Kako volim svitanja na brijegu, svježa jutra, cvrkut ptica, mirisi bilja i šume... Obožavam se polagano voziti autom s spuštenim staklima i disati punim plučima. Jutros sam tako nešto doživjela, pa sam sva blažena i malo slikala.

Evo potvrđeno je ovo je ipak vrsta noćurka koji pucketa dok mu se pred večer otvara cvijet. Potvrdila je naša Triša i ona ga ima :

Draga Bigi hvala ti na crnjikama baš mi pašu uz narančasti neven. Još kad se sve skupa razraste !

Moje malene ružice :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 22:53

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 23:03

Izgleda da ću ostati bez ovoga svojega maleckoga kamenjarića. Taman je krenuo, već mu se prijete.Baš mi se sviđa ovak u kombinaciji sa divljim stolisnikom. Izmislili opet neke radove i hoće mi ga porušiti :

Odlučila sam nabaviti tenk ili top i čuvati svoje cvijeće. Mislim da mi ipak ni to neće pomoći. Evo još jedne slikice, vjerojatno zadnje, za uspomenu i dugo sječanje :

Vratimo se prirodi u kombinaciji sa starinskim cvijećem hostama i nevenima :

Kak vam se dopada ova kosina ? Bilo je jako jutarnje sunce, pa se sve i ne vidi.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2012 u 23:09

Kako imam pun povrtnjak nevena, a nemam kam sa njima počela sam ih saditi oko voćki. Tko zna da li će preživjeti kosilicu?

I za kraj opće pozanti kutić slikan s druge strane, po domaći odozada :

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 19:50
lijepe slike tvojeg cvijeća. Uh nedaj nikome da ti dira kamenjar! Ma kakvi tenkovi, metla bi ti bila dosta, pa po glavi.LOL
belica,zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 21:50
večer svima. Draga moja Belica kamenjariča više nema. Plinari nekaj zaje...., pa se moralo ponovo kopati. Hvala ti na posjeti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:03
Baš mi je žao što nema više tvog kamenjara,napravit ćeš ti drugi još ljepši,ruže su prekrasneTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 22:05
Kaktusek hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.