Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 319> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je lijepo skoknuti s mora na tvoj rascvjetani breg.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nema tebe, nema, znam ja kaj ti tamo na flori radiš
![]() Samo ti uživaj, čekam raport blaga. A do tad ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
KARMEN
magnolija Kontesa Horti OTOK belica Svima hvala na šetnji i veliiiika ![]() Kontesa danas sam na Flori vidjela posađene alternathere i one su sigurno jednogodišnje,ali...toliko su krasne da su me ostavile bez teksta.Pokrivačice su,jako se šire,čak do 1,0m i vole biti na suncu.Na Flori su 10,0kn,a na Kvatriću 5,0. Horti ti znaš da ja imam rasadnik sorbaria,jedna ti stiže.Nije mi jasno zašto kod tebe neće,one su baš nezahtjevne.Možda ti ih nešto grize. belica,bila sam na Flori sa svojim cvijetnim savjetnikom,sa Horti.Lijepo smo se prošetale,kupile nešto trajnica i sve pregledale. |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Koja boja ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Krasni vrtek, prekrasno cviejće, vrijedna gazdarica!
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Camellia,stablašice su preprekrasne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Stipa pennata |
|
![]() |
|
![]() Menta |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Camellia,ne znam kaj ti reći a imam potrebu,pogotovo kad se radi o ružama,ma diiiiiiiiiiivvvvvnnnnoo
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia, sad kad sam vidla cvet od Sorbarie, jos mi se vise svidja. Nadam se da ce i tvoja-moja lijepo napedovati.
Cudim se da Horti nema uspjeha sa njom, barem ona ima "zeleni prst". Ova menta je bas neobicna ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma sad vidim da ste bile na flori pa mi je žao kaj se nismo srele..i RS i ja smo bile
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
he he, evo luda se probudila opet u cik zore.
i naravno uživala u tvojim slikama, a šta da ti kažem, uopće neznam ni izdvojiti koji dio mi je najdraži kad ja znam da je svaki na svoj način prekrasan. Gdje god se čovjek okrene , pršti ljepota koju si stvorila , još kad te zarazimo i sukulentima... Mislila sam si i ja da će cijene sigurno biti malo poveće nego na placu, ali svejedno jedva čekam subotu. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |