Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 31> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala drage moja na pohvalama, ali ja još uvijek moram dosta učiti da dostignem mnoge od vas. A u tome uživam.
Magnolija, jednokomponentni lak tufkam spužvicom (spužvicu odrežem i učvrstim na štapić od sladoleda, ne kupim gotovo jer su skupe) i kad se osuši akrilnu boju takiđer nanosim tufkanjem. Tada se dobiju takvo raspucavanje. Prevelike pukotine nisu dobre za recimo manje motive. Vrlo jednostavno. Ako te još nešto zanima slobodno pitaš.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Očito se još nisam dobro razbudila ili mi smeta ovo tmurno vrijeme, jer kad sad čitam što sam napisala i kolike greške, da je za ocjenu ovo bi bilo - 1.
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala okić, sad mi je sve jasno.do sad sam jednokomponentni nanosila kistom u jednom pravcu i dobijala sasvim drugi efekat od ovog tvog.jedva čekam da dođem kući da probam tvoj recept.nadam se da će mi ispasti bar približno kao tvoji radovi.joše jednom pohvale za tvoje radove
![]() |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
onaj crno bijeli set je odličan! ako se ne bude sviđao spomenutoj gospođi proslijedi ga meni! i da, kog briga za pravopisne greške, slike govore same za sebe
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako,jako lijepo
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
baš ti je jako jakolijep crno bijeli svijet.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
meni su prekrasni i makovi i crno-bijeli svijet, ne mogu se odlučiti što mi je ljepše... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kad sam gledala tu salvetu s kameom uvijek mi je bila nekako kičasta, ali - u tvojoj izvedbi to je neka sasvim druga priča... sad sam i ja poželjela nešto napraviti s njom... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam, ako joj se i ne svidi, meni je važno da se vama sviđa drage moje kolegice!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo mog slikanja - boja na tanjuru je zeleno žuta, kao i na škrinjici, kad sam slikala sam tanjur nikako nisam mogla dobiti pravu boju.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaa....
![]() I like it... ![]() posebno mi se sviđa ruža na škrinjici... to je klasični decoupage papir ili rižin? di si ga nabavila? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klara hvala ti, to je rižin papir i mislim da je iz Lumosa, njihov je jako tanki i svilen.
![]() |
|
![]() |
|
I da , na tanjur sam stavila izrezani motiv, zatim lijepila jednobojni rižin papir, pa ga zatim obojala akrilnom bojom i sviđa mi se taj način. Ne vidi se na slici ali u živo je lijepa boja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |