Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Okić - evo mene moji ljudi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Okić - evo mene moji ljudi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 31>
Korisnik
Poruka
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 09:31
Hvala drage moja na pohvalama, ali ja još uvijek moram dosta učiti da dostignem mnoge od vas. A u tome uživam.

Magnolija, jednokomponentni lak tufkam spužvicom (spužvicu odrežem i učvrstim na štapić od sladoleda, ne kupim gotovo jer su skupe) i kad se osuši akrilnu boju takiđer nanosim tufkanjem. Tada se dobiju takvo raspucavanje. Prevelike pukotine nisu dobre za recimo manje motive. Vrlo jednostavno. Ako te još nešto zanima slobodno pitaš. smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 09:34
Očito se još nisam dobro razbudila ili mi smeta ovo tmurno vrijeme, jer kad sad čitam što sam napisala i kolike greške,  da je za ocjenu ovo bi bilo - 1.  smile157
Na vrh
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 09:39
hvala okić, sad mi je sve jasno.do sad sam jednokomponentni nanosila kistom u jednom pravcu i dobijala sasvim drugi efekat od ovog tvog.jedva čekam da dođem kući da probam tvoj recept.nadam se da će mi ispasti bar približno kao tvoji radovi.joše jednom pohvale za tvoje radoveThumbs%20Up
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 09:40
onaj crno bijeli set je odličan! ako se ne bude sviđao spomenutoj gospođi proslijedi ga meni! i da, kog briga za pravopisne greške, slike govore same za sebe
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 11:07
Jako,jako lijepoSmile
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 11:12
baš ti je jako jakolijep crno bijeli svijet.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 12:02

meni su prekrasni i makovi i crno-bijeli svijet,
ne mogu se odlučiti što mi je ljepše...

Clap   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up   Thumbs%20Up   Clap

kad sam gledala tu salvetu s kameom
uvijek mi je bila nekako kičasta,
ali - u tvojoj izvedbi to je neka sasvim druga priča...
sad sam i ja poželjela nešto napraviti s njom...

smile141  

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 15:25
Hvala vam, ako joj se i ne svidi, meni je važno da se vama sviđa drage moje kolegice!smile79
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:27
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:27
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:28
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:30
Evo mog slikanja - boja na tanjuru je zeleno žuta, kao i na škrinjici, kad sam slikala sam tanjur nikako nisam mogla dobiti pravu boju.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:33
aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... smile71

I like it... Approve

posebno mi se sviđa ruža na škrinjici...
to je klasični decoupage papir ili rižin?
di si ga nabavila?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:44
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:45
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:46
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:46
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:47
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:56
Klara hvala ti, to je rižin papir i mislim da je iz Lumosa, njihov je jako tanki  i svilen. Heart
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2012 u 17:58
I da , na tanjur sam stavila izrezani motiv, zatim lijepila jednobojni rižin papir, pa ga zatim obojala akrilnom bojom i sviđa mi se taj način. Ne vidi se na slici ali u živo je lijepa boja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.