Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ću reći
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Lijepo je , i ja sam svoju tako orezala kao ti, ne brini razrasti će se ona.
A ona 1 slika me nasmijala do suza- fino se gospon zna sunčati. teglice me podsjetile na moje- cvijeće, zemlja i dlakice. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
ruža stablašica,na jesen sam ju jako obrezala,,,,tu sam pogriješila
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
mini kamenjar se lijepo popunjva
|
|
![]() |
|
zarazile ste me hostama
|
|
![]() |
|
malo ružmaarina
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovako to izgleda nakon čupkovog sunčanja
![]() |
|
![]() |
|
SVESA,karanfilčekima nisam mogla odoliti
![]() ŠTEFICA ,drago mi je što si me posjetila ![]() LOVRO,da to je stari grad na Kalniku,a ČUPKA bi ti dala samo iz jednog razloga,uništio mi je ove godine sve cvijeće na balkonu ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ugodna šetnja tvojim vrtekom!
Jel ono bil stari grad na Kalniku? Prekrasne puzavice...a tek mačor....kak da ga ukradem??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prošetala malo tvojim vrtom,prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jako lijepo cvijeće imaš,klinčiči su divni
![]() |
|
![]() |
|
Sanja,Moon,Anđelkad,Belica,drago mi je da ste zavirile,
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Draga tvoji karanfili mirišu sve do mene,
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Da i ja ostavim svoj trag.
Sve ti je lijepo i samo stavljaj slike da imamo u čemu uživati. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
puno, puno lijepih cvijetića
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
vrtni hibiskus,pokušala sam ga plesti
|
|
![]() |
|
malo verbena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |