Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Korisnik | ||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pinus,vrlo dobra kupovina
![]() Bugic,nažalost mislim da ne.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Nikome u kontinentalnoj Hrv. nije cvjetala???? |
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
Lovrekovićeve, Sekeljeve i Bruvine ne moraš presađivati nepotrebno jer su već posađeni u odgovarajući supstrat.
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Mali kaktus znaš i sama da hoću. Samo da ih malo sredim. Odmah im mijenjam ukrasne kamenčiće. SVI upotrebljavaju drobljeni mramor ( kalcijev karbonat). Ja radže upotrebljavam kremen. Polovicu kupljenih kaktusa sam sredio. Evi ih na slici. Drugoj polovici kupljenih ću mijenjati i tegle, pa to malo duže traje. |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
![]() još ovu imam za danas, a bit će još. |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima na dobrodošlici.
Moji kaktusi su svi cijelo ljeto vani, pod vedrim nebom, kiša im ne smeta jer imaju dobru drenažu. |
||
|
||
![]() |
||
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Još malo kupnje na flori gymnocalycium tillianum,pyrrocactus umadeave v. marayesensis, echinocactus horizontalonius, echinocactus ingens |
||
![]() |
||
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
|
Lijepo, lijepo! ![]() ![]() |
||
Neka se sve zeleni
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Glikica,dobro došla u naše društvo,lijepe kaktuse imaš
![]() |
||
||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
Glikica prekrasno postrojenje ..basd si divni ...zar ti tako na otvorenom stoje cijelo ljetož? na kisi? ili ih sklanjas?
|
||
Velika gorica
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Ovdje je stalno veselo i živo, stačlno nešto novo i baš me veseli....Glikica...kako si ih samo postrojila
![]() |
||
![]() |
||
|
opuntia monacantha
|
||
![]() |
||
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
|
To je opuntia, ne znam točno koja, imam je i ja. Nažalost, u kontinentalnoj Hrvatskoj one ne cvatu jer im ne odgovaraju uvjeti. |
||
![]() |
||
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
|
ooooooooo ugodno iznenadjena
|
||
![]() |
||
|
evo dio moje kolekcije
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ogulin ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
Moja chamaelobivia
http://imageshack.us/photo/my-images/694/p6022619.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/814/p6022620.jpg/ |
||
![]() |
||
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
|
Molim pomoc...imam ovaj kaktus vec 4 godine, nije nikada cvao ali meni je ipak drag. obozavam cvijece ali za kaktuse sam totalni neznalica...pa ako tko zna kako se zove i kako ga potaknuti da cvate bila bi mu jako zahvalna.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
[QUOTE=Cvijetomanijak]Noviteti s flore ,jel moze pomoc u nalazenju imena ,ja neznam od kud da pocnem pretrazivat ...vec satima se mucim.
![]() |
||
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
||
![]() |
||
|
Predobra kupnja,imaš li ti puno mjesta za kaktuse?
![]() |
||
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |