Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dolazim sutra,ali neću ništa kopati i nositi,samo ću gledati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A i ružičnjak se mijenja, ruže su počele cvasti !! |
|
|
|
![]() |
|
A ti svrati, poneseš koješta, ako te je hladovina prizvala, ionak novca za slanje paketa jednostavno ne mogu naći !! To važi i za sve ostale kojima sam obečala poslati nekaj !! Dođi-kopaj-nosi, Belinine riječi !! |
|
|
|
![]() |
|
Otok, ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znaš da su ti moja vrata i srce, uvijek širom otvoreni !!! A pozivnicu ne trebaš !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasna muškatna kadulja,a hladovina baš zove na kavu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
....a bambusi šušte na vjetru....
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Doći ću i ja u ovu lijepu hladovinu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Drage moje, kavica se poslužuje nas mojoj riječkoj Karolini u sjeni divovskih bambusa koje sam dobila kod Anabistrice !! Ana, još jednom veliko hvala, ali zbilja si mi njima prekrasno uljepšala ne samo taj dan, nego sve dane kada imam trenutak za sjesti u njihovu sjenu !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us U znak zahvale tebi i Carol, u mojem dvorištu vas očekuju ove ljepotice !! Prekasno sam vidjela da ih nemate, inaće bi bile kod vas !!! |
|
|
|
![]() |
|
Mirice, uživaj u njemu, a ja uživam u tvojim cvijetićima !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo reci da li imaš mjesta za zasaditi ga . . . . pa padaj na leđa koliko želiš ???? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kada se srce i duša razumiju . . . . tada su riječi zaista suvišne !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Padam na leđa od kombinacije lila i žute.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Camellia, ja ga imam tek od lani , i nije od tada promjenio boju !!
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free,opet sam prošetala i uživala.Htjela sam ti reći da mi je plavi lupinus prekrasan.Moji su prošle godine bili plavi ,bijeli i ljubičasti,a ove od njih nastali samo rozi?Da li se i tebi to događa?
![]() |
|
![]() |
|
Isti užitak sa osjetila ja danas na šetnji tvojim bregom !!!
![]() Da nemam sličicu tvoje Kunigunde iz povrtnjaka još bi mislila da sanjam da sam bila kod tebe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |