Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 41> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće! Posebno su me oduševili punica i achilea.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
pa kaj ja tako dugo nisam svrnula na tvoj dio brega.?! valjda nisam na roladu zakasnila. Krasno je, mogu zamisliti kako je tek sada sve lijepo i rascvijetano.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Punica i Papageno su posebno lijepe
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
da je čokoladna rolada onda bi si i uzela koji komad,ali sam se zato ja sama počastila punicom koju prvi put vidim u životu i baš je prekrasna, a tek ruže
![]() ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
šetnja tvojim vrtom uz roladu mi je baš pasala
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kat.rea, "Jeremija" je dobil ime zbog porijekla, a zdravlje ga inace dobro sluzi.
Pakujce budem naravno sakupljala sjemenke, za sada su jos zelene, a moj zuti je isto bil slabasan. Free, bilo je jos gozbe, ali sad je nadam se gotovo
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno je kod tebe,a posebno su mi se svidjele ruže Charls Austin i Gloria Dei
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A joj izgleda da sam stigla na bambi-gozbu
![]() Kakav je bio tvoj žuti pakujac? Moj je več 3. godinu, ali još uvijek je i solist i soliteran...... dok su drugi ogromni grmovi, on je jadničak sa 3 lista i jednom dugačkom granom sa par cvjetića, ali boja mu je prekrasna... nježno žuta.
|
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
onda ti ne prostaje drugo nego dežurstvo oko ružica koje su preljepe i za svaku pohvalu
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svratila i ja malo kod tebe, tek da se opet nadivim ružama i da vidim da li su bambiji opet svračali, nadam se da nisu imali party !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Prošetala i ja zagorskim bregima i mogu reć da mi se tvoj dio tih brega baš sviđa,srnice su napravile malo štete ali oporaviće se ružice.Zgodna imena imaju tvoje biljke
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
malo sam prošetala,sve jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |