Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Malo povrtnjaka |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Za sad baš dobro izgledaju posude
![]() Znači ipak si kupila onu zelenu houttuyniu! A ja sam mislila da sam te uspjela odgovoriti
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno, prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
zar ima i niska gaura ?
lijep ti je taj zidic |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam malo škicnuti kaj ima novoga pa sam se jako razveselila kad sam vidla rascvjetanu sorbariju. Nadam se da i moja koju si mi poklonila bude uskoro takva prekrasna.
A povrtnjak ... ostala sam bez teksta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek jako rado dođem k tebi na bregek u ljepoti uživati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
jedna pohvala za povrtnjak
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
horti ti znaš da se ne mogu kontrolirati kad je u pitanju cvijeće
enrikova nona- hvala na šetnji kamenjar- tu gauru sam kupila na Flori anabistrica-hvala ti na šetnji i na pohvalama Anaida-hvala na šetnji lorica10-i tvoj povrtnjak je za divljenje Svima veeeelika ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si uredila ovaj zid s posudama,baš sam radoznala šta će biti u zadnjem redu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan povrtnjak
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja virkam po vrtu skoro svaki dan. Opet sam se divila Sorbarii - i moja bu takva druge godine.
Povrtnjak je za pet, graskici skoro za brati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nema me nekoliko dana kod tebe a onda kao da sam došla u neki botanički vrt, prekrasno. Morala sam ponoviti ovu slikicu. ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasan vrt i povrtnjak...ovakvu gauru sam i ja kupila na Flori
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus
moon Carol Ksan Retriver Sara Mojim vjernim šetačicama hvala što posjećujete moj vrt. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Euonymus |
|
![]() |
|
![]() Pentas |
|
![]() |
|
![]() još jedan Pentas |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ukrasna jagoda |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |