Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cvijet engleske ruže(i mojih papuča) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno,a takve su i papuče
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Imperata Red Baron |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Prvi ovogodišnji pekmez |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Iznenadila si me s povrtnjakom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Predivan povrtnjak,cvjećkice,a menta je posebna,uživanje je šetat tvojim brijegom
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno, cvjetno, zeleno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Za svaku ruzu, svoja boja papuca ??? Pala sam u
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
svaki puta me iznenadi nešto novo ,koja samo raznovsnost a izgleda da je netko bijo vrjedan nebi bilo loše doći na probu friškog pekmeza
![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
prekrasna je englezica!! a ono plavo na prethodnoj stranici je anemona? bas je predivna plava boja!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
već pekmez...svaka čast.
tvoja ukrasna jagodica ima crvene cvijetiće.ja imam jagodice ali imaju žute cvijetiće
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Od povrtnjaka do cvjetnjaka samo
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Camellia, od sveg divnog cvijeća ja se zasladila danas pekmezom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nije me bilo, nije me bilo, sad sam se morala vraćati, povrtnjak ti je super, vidim da si popunila one hm, ma riječ mi neide iz glave- he he znaš ti na kaj ja mislim- zadnji red nešto nisko- možda da pada- hm.. sedume neke?
A ostalo, ma pobogu mogu samo govoriti lijepo, lijepo i još lijepše! Pekmez- domaći- njam njam . |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40- povrtnjak je danas uređen za slikanje,ali je već bilo mračno pa ću sutra.Hvala ti današnjem divnom druženju.
sarajka - hvala ti na šetnji i dođi opet. Lantana- hvala na šetnji mojim vrtom i dođi opet. Carol-malina je bilo u tragovima,ali dosta da uljepša okus rabarbari. blue sky - izgleda da imamo istu sklonost.Ja sam kod tebe odmah primjetila prekrasne tegle pekmeza,sve iste,a naljepnice... kikach- ono je plava anemona,meni se boja isto sviđa. ajama-hvala na šetnji mojim vrtom i dođi opet. aralija-hvala na šetnji mojim vrtom i dođi opet. rosa2-imaš pravo,ruža je neobična,zapisat ću za grančicu. Anaida-samo dođi,sezona kuhanja je tek počela. belica-žardinjere se polako popunjavaju,a valjda će nešto skoro i procvjetati.Slijedi kuhanje pekmeza od ribizla i višanja. Svima velika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Ajme divno! U zadnje vrijeme baš padam na plavo cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam iznenadjena pekmezom od malina
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |