Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 20:37
Evo me opet u posijeti i bio je pravi užitak prošetati i razgedati tvoj vrt. smile78
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 20:17
Muškatna kadulja? Ja je dobila od susjede prije dvije godine. Kaže u Lici raste u prirodi. Nisam znala kako se zove. Nažalost uništena je međutim ima jedna mala provirila sad čekam. Da se vratim na vrt, prekrasno sve a prostranstvo me oduševljava, a tek gomila cvijeća. Vratit ću se opet. DIVNO!!!!!
Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 16:15

To je muškatna kadulja ili?
Gdje se može to nabaviti jer ja je nisam nikad nigdje vidjela?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 14:57
Korjenko, Robert Taylor je slikao !!!  smile91  Tri godine sam čekala na ovakvu sliku sa morem cvijetova klematisa !!!

Silvy, nadam se da se nisi umorila od tolike šetnje !!  A kaj bi bilo da sam stavila sve slike kaj sam slikala !!  Morala bih nuditi i spavanje za sve šetaće !!   A kotao sa čorbom morao bi stalno krčkati !! 

Anaida, prštava radost oko mene a u meni nemir i tuga !! Ma, kak veli mali kaktus, sve će to proći !!
 Nadala sam se da ćeš i ti bit na kavici  !!   Možda sljedeći put uspiješ doći !!  Do tada lijepi pozdrav !!

A svima, smile78   !!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 14:24
Dama s clematisima....smile78fali samo Robert Taylor Embarrassed
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 14:12
Draga Free,
pa ja ne stignem prošetati, koliko nas ti obasipaš predivnim slikama.
Od tuširanja na kiši tvojih zimskih krasotica, toćanja noga u moru, snijega na putu, a sad, predivnim, šarenilom u tvom vrtu.
Divno je sjesti za tvoj stol pored bambusa, odmoriti dušu u ovakvom pravom botaničkom vrtu.
Velike smile79šaljem tebi i tvojima.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 12:52
Koliko prštave radosti u tvojem vrtu!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 10:03
Divno ti je u vrtu i uživala sam u šetnji. Jučer dok smo MM i ja ispijali jutarnju kavicu u svom vrtu iznad nas je kružilo jato od 7 roda. Divan prizor.
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2012 u 00:01
Free,šetam često a sada ti ostavljam trag.lijepo je sve smile78
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 22:28
lijepo se razraslo,rascvalo i zazelenilo kod tebe vjerovatno paše ova kiša novim biljčicama tako i lanu kad se jednom utvdi biti će to cijeli žbun,a što se tiče dostave željenoga paketa biti će i to samo nekad treba strpljenja, samo neka se one skuće kod tebe pa će biti i ponove
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 20:12
izdvojiti nešto je zaista teško kod tebe, jer kad se odlučim za jedno, pogled odluta na drugo, pa kad pročitam komentare, smijem se i uživam kod tebe.

belica,zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 18:54
Veseli me jako, draga Ksan, što si uživala u šetnjici!!  Dođi opet, šetat ćemo zajedno  !!!

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 18:19
Zaista sam uživala u šetnji tvojim prekrasnim vrtom.
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:46

Uploaded with ImageShack.us

Dobro cure, nećete me ubjediti da ovo nije paulovnija !!  Ako treba prekrstit ću je, to mora biti paulovnija !!

A ja opet imam posjetioce, gospodin doveo u izvidnicu gospođu, sada sam im dala točne koordinate za dostavu !!  samo, jel opet izvidnica ili . . . .  dostava paketa !!    Ali . . .    gdje im je paket, aaaaaaaa . . . . . to je izvidnica za proljetnu dostavu !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:40
Draga Blue sky, znam da si se ti trudila, i ja sam se trudila, ali od lana, ovaj jedan cvijetić lana, za mene je pravo plavetnilo cijelog neba, Blue sky !!

A od vrečice sjemenja lana, koju sam kupila, nije nikla ni jedna jedina biljčica !!  Zato ću da jako čuvam ovu tvoju bebicu !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:18

Kada li će već jednom dostaviti ono za kaj već dugo pogledava u moje dvorište !!!

Sve vas voli i misli na nas, vaša FREE  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:05

Par novih biljkica koje su se od Anabistrice i Carol preselile k meni, i već im se moj vrtlar divi !!

Pogled prema nebu, lijepo molim, u krošnju divovskih bambusa!!  Uopšte me ne zanima kako će se razrasti za 20-30 godina, ja beskrajno uživam
sada u šumu vjetra među njihovim lišćem !!LOL

Pošto sam potpuno neplanirano završila prošli četvrak kod Anabistrice, ovakva ljepotica mi se slučajno našla u autu, pa sam je ostavila Ani, da ne uđem u dvorište praznih ruku!!  Kako mi se je mnogo dopala, morala sam se vratiti po još jednu u Kuuf.., pa ova ljepotica krasi i njezino i moje dvorište  !!  Laurencija ili isotoma !!  Još ne pamtim, zapisano je na papiriću, meni se samo usadila u pamčenju Lukrecija, ali je zato jako slično !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 16:00

Albicija koju sam lani dobila na poklon od Muhlenbergije, sa teglom je posađena u vrtu, radi lakšeg i manje traumatičnog vađenja pred zimu  !!  Lijepo je narasla !!

Lani sijane gailardije, sada već pravi grmovi, upravo procvijetana !!

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 15:50
uživala sam gledajuci tvoje cvijece Clap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2012 u 15:26

Kod ove slike sam se toliko uživila u fotografiranje u ležečem položaju da sam skoro ostala bez uha !!  Zaključak: ne fotografiraj ležečki dok je Dona u blizini !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.