Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 251> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo me opet u posijeti i bio je pravi užitak prošetati i razgedati tvoj vrt.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Muškatna kadulja? Ja je dobila od susjede prije dvije godine. Kaže u Lici raste u prirodi. Nisam znala kako se zove. Nažalost uništena je međutim ima jedna mala provirila sad čekam. Da se vratim na vrt, prekrasno sve a prostranstvo me oduševljava, a tek gomila cvijeća. Vratit ću se opet. DIVNO!!!!!
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() To je muškatna kadulja ili? Gdje se može to nabaviti jer ja je nisam nikad nigdje vidjela? |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Korjenko, Robert Taylor je slikao !!!
![]() Silvy, nadam se da se nisi umorila od tolike šetnje !! A kaj bi bilo da sam stavila sve slike kaj sam slikala !! Morala bih nuditi i spavanje za sve šetaće !! A kotao sa čorbom morao bi stalno krčkati !! Anaida, prštava radost oko mene a u meni nemir i tuga !! Ma, kak veli mali kaktus, sve će to proći !! Nadala sam se da ćeš i ti bit na kavici !! Možda sljedeći put uspiješ doći !! Do tada lijepi pozdrav !! A svima, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dama s clematisima....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Free,
pa ja ne stignem prošetati, koliko nas ti obasipaš predivnim slikama. Od tuširanja na kiši tvojih zimskih krasotica, toćanja noga u moru, snijega na putu, a sad, predivnim, šarenilom u tvom vrtu. Divno je sjesti za tvoj stol pored bambusa, odmoriti dušu u ovakvom pravom botaničkom vrtu. Velike ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko prštave radosti u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Divno ti je u vrtu i uživala sam u šetnji. Jučer dok smo MM i ja ispijali jutarnju kavicu u svom vrtu iznad nas je kružilo jato od 7 roda. Divan prizor.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Free,šetam često a sada ti ostavljam trag.lijepo je sve
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo se razraslo,rascvalo i zazelenilo kod tebe vjerovatno paše ova kiša novim biljčicama tako i lanu kad se jednom utvdi biti će to cijeli žbun,a što se tiče dostave željenoga paketa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
izdvojiti nešto je zaista teško kod tebe, jer kad se odlučim za jedno, pogled odluta na drugo, pa kad pročitam komentare, smijem se i uživam kod tebe.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Veseli me jako, draga Ksan, što si uživala u šetnjici!! Dođi opet, šetat ćemo zajedno !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Zaista sam uživala u šetnji tvojim prekrasnim vrtom.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Dobro cure, nećete me ubjediti da ovo nije paulovnija !! Ako treba prekrstit ću je, to mora biti paulovnija !! A ja opet imam posjetioce, gospodin doveo u izvidnicu gospođu, sada sam im dala točne koordinate za dostavu !! samo, jel opet izvidnica ili . . . . dostava paketa !! Ali . . . gdje im je paket, aaaaaaaa . . . . . to je izvidnica za proljetnu dostavu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Draga Blue sky, znam da si se ti trudila, i ja sam se trudila, ali od lana, ovaj jedan cvijetić lana, za mene je pravo plavetnilo cijelog neba, Blue sky !!
![]() Uploaded with ImageShack.us A od vrečice sjemenja lana, koju sam kupila, nije nikla ni jedna jedina biljčica !! Zato ću da jako čuvam ovu tvoju bebicu !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Kada li će već jednom dostaviti ono za kaj već dugo pogledava u moje dvorište !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Sve vas voli i misli na nas, vaša FREE !! |
|
|
|
![]() |
|
Par novih biljkica koje su se od Anabistrice i Carol preselile k meni, i već im se moj vrtlar divi !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pogled prema nebu, lijepo molim, u krošnju divovskih bambusa!! Uopšte me ne zanima kako će se razrasti za 20-30 godina, ja beskrajno uživam sada u šumu vjetra među njihovim lišćem !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Pošto sam potpuno neplanirano završila prošli četvrak kod Anabistrice, ovakva ljepotica mi se slučajno našla u autu, pa sam je ostavila Ani, da ne uđem u dvorište praznih ruku!! Kako mi se je mnogo dopala, morala sam se vratiti po još jednu u Kuuf.., pa ova ljepotica krasi i njezino i moje dvorište !! Laurencija ili isotoma !! Još ne pamtim, zapisano je na papiriću, meni se samo usadila u pamčenju Lukrecija, ali je zato jako slično !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Albicija koju sam lani dobila na poklon od Muhlenbergije, sa teglom je posađena u vrtu, radi lakšeg i manje traumatičnog vađenja pred zimu !! Lijepo je narasla !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Lani sijane gailardije, sada već pravi grmovi, upravo procvijetana !! |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
uživala sam gledajuci tvoje cvijece
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kod ove slike sam se toliko uživila u fotografiranje u ležečem položaju da sam skoro ostala bez uha !! Zaključak: ne fotografiraj ležečki dok je Dona u blizini !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |