Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 251> |
Korisnik | |
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaista sam uživala u šetnji tvojim prekrasnim vrtom.
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Veseli me jako, draga Ksan, što si uživala u šetnjici!! Dođi opet, šetat ćemo zajedno !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
izdvojiti nešto je zaista teško kod tebe, jer kad se odlučim za jedno, pogled odluta na drugo, pa kad pročitam komentare, smijem se i uživam kod tebe.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo se razraslo,rascvalo i zazelenilo kod tebe vjerovatno paše ova kiša novim biljčicama tako i lanu kad se jednom utvdi biti će to cijeli žbun,a što se tiče dostave željenoga paketa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Free,šetam često a sada ti ostavljam trag.lijepo je sve
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Divno ti je u vrtu i uživala sam u šetnji. Jučer dok smo MM i ja ispijali jutarnju kavicu u svom vrtu iznad nas je kružilo jato od 7 roda. Divan prizor.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko prštave radosti u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Free,
pa ja ne stignem prošetati, koliko nas ti obasipaš predivnim slikama. Od tuširanja na kiši tvojih zimskih krasotica, toćanja noga u moru, snijega na putu, a sad, predivnim, šarenilom u tvom vrtu. Divno je sjesti za tvoj stol pored bambusa, odmoriti dušu u ovakvom pravom botaničkom vrtu. Velike ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dama s clematisima....
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Korjenko, Robert Taylor je slikao !!!
![]() Silvy, nadam se da se nisi umorila od tolike šetnje !! A kaj bi bilo da sam stavila sve slike kaj sam slikala !! Morala bih nuditi i spavanje za sve šetaće !! A kotao sa čorbom morao bi stalno krčkati !! Anaida, prštava radost oko mene a u meni nemir i tuga !! Ma, kak veli mali kaktus, sve će to proći !! Nadala sam se da ćeš i ti bit na kavici !! Možda sljedeći put uspiješ doći !! Do tada lijepi pozdrav !! A svima, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() To je muškatna kadulja ili? Gdje se može to nabaviti jer ja je nisam nikad nigdje vidjela? |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Muškatna kadulja? Ja je dobila od susjede prije dvije godine. Kaže u Lici raste u prirodi. Nisam znala kako se zove. Nažalost uništena je međutim ima jedna mala provirila sad čekam. Da se vratim na vrt, prekrasno sve a prostranstvo me oduševljava, a tek gomila cvijeća. Vratit ću se opet. DIVNO!!!!!
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo me opet u posijeti i bio je pravi užitak prošetati i razgedati tvoj vrt.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, vidjela sam sa je Natalija identificirala malog zelenog...a kaj je Lovro rekel???...je rekel da ima neke veze s crnoglavcem????
Sad si bum sama dala ocjenu: Lovro, sjedi PET! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Free, vrtek ti je lepi rascvetani, a bambusi su tocka na i. Za par godina bus klela kaj si to dovlekla iz Zagorja.
Zakaj si Albiziu ne posadis u vrt ? Moja je vani i preko zime, samo je malo zastitim sa grancicama preko zime i sve je u redu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Free draga, ne treba čekati 20-30 godina da se bambus razraste. Kod tebe je fina zemlja pa bu se i ranije razbacal po dvorištu i vrtu, a onda, kak veli Carol, nemoj nas proklinjati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Neće biti proklinjanja za obožavanu biljčicu, nek se bambus razbaca koliko želi i može !! A kada će se razbacati, otom potom !! Onda ćemo brinuti tu brigu !!
Carol, imala sam albiciju zasađenu vani, i svake godine mi je smrzla, pa ponosno potjerala iz panja, skoro od zemlje, i svake godine sam ostavljala 2 grane a ostale zakidala, ja bi voljela imati baš krošnju !! Ali sada je smrzla do kraja !! Čak sam ovog proljeća kupila kontejniranu sadnicu ali bila je u tako lošem stanju da nije dala ni pupa, ni moja a ni Lovrina !! Za njezinu mi je bolje žao nego za moju !! Zato ću da ovu čuvam (pa Muhlenbergijina je ),pa ću da je pazim, mazim, vadim ujesen i u proljeće opet da sadim vani, svake godine u sve veću teglu !! Dok ću je moći tegliti, a onda, sadim je vani i nek joj dragi bog pomogne jer ja neću moći !! Do tada ima da naraste, toliko da je bez straha mogu ostaviti posađenu vani, a malo ću da je oblačim za zimu !! |
|
|
|
![]() |
|
I da, Lovro, sjedni, 5 !! A iz zalaganja 5+!! Je si li vidjela koliko košta ona u MBM-u !! Nebrem spavati dok ne saznam !! A žal mi je kaj nisam uzela još 5 fuksija, makar bile pune leteće napasti !! Nećeš nikaj prolaziti tuda, mislim pored onog centra gdje smo ove kupile ??
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Baš sam ugodno prošetala tvojim vrtom.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |