Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
cekamo...kači slike...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
zahvaljujem, idem odmah zapisati dok je vrijeme. Jel može još tako, ja stavim sliku, a vi kažete kako se ove ? Sramota da ih toliko imam a ne nam nazive.
|
|
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
a ona prva na prosloj stranici mammillaria prolifera
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
bijela mammillaria candida, druga mammillaria longimamma
|
|
![]() |
|
a ovo ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica,prezime mammillaria,a ime .....?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
koji je ovo kaktus ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
može identifikacija ovoga ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Mali kaktus hvala. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
5.
Mali Kaktus je blizu, bar ja mislim. Echinopsis? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
4.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
3.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
2.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
1. Kako se ja zovem?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Krasno Glikice. Lijepi noviteti floraši
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Išao s popisom na Floru, neki dan nisam stigao od gužve, danas gazde B. nije bilo, pa mi nitko nije mogao ili znao pomoći, našli samo jedan s popisa na svim štandovima
![]() Pa sam se morao zadovoljit nekim drugima, vidim da i Miss M. ima isti ukus. Horizonthalonius i ingens. ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prvo sam pomislila da je lobivia,ali po cvijetu bi rekla da ne neki echinopsis.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kako se ja zovem, čak se ni gazda nije mogao sjetiti
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |