Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 251> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free, klematis ti je prekrasan.
Kakvu pak ti dostavu ocekujes od rode ??
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Carol, pa i ja bi voljela držati unuće u rukama !!! Kćer mi ima 30 godina, udana je 3 godine, pa ne bi li već bilo vrijeme ??
Da vas danas malo udavim sličicama ?? Jeste li "ZA" ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Konačno su lonicere zamirisale moje dvorište !! Dok mirišem loniceru, očima tražim cvijetove u zelenili lišča ali mi oko pobjegne uvijek u visine !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Plavo gore - pa plavo dolje !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Gore plavo - dolje plavo - a između . . . . D U G A !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prošetala sam malo tvojim plavo-crvenim cvijetnim svijetom,
uživala u svakom tvom cvijetiću
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kraso cvoijeće, uživala sam gledajući
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jooj,lijepo je cvijeće a ruže su ti posebne
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
baš ti je lipo...posebno lipo...teren mi je odličan...
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
....jesu li ono prvo orlovi nokti???...mislin da san to nedavno posadila....lipo mi izgleda i jedva čekan da moji narastu... ako je to-to
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111, ovo je lonicera ili kozja krv !! Orlovi nokti su druga biljčica i cvjeta kasnije a i cvijetovi su veći, ali nisu mirisni kao lonicera !!
Svesa, Moon, Belina. . .. hvala na posjeti mome vrtiću !!!Dođite mi svakako opet !! Madam se da će kod svake sljedeće šetnje biti sve više i više cvijetića !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Samo ti traži. . pa češ naći . . . . imaš ti bonusa kod mene za pun kombi!!!
![]() Dobit ćeš i sadnicu i sjeme !!! I puno mladih biljčica !!! Ajd, trk po lespedezu dok ne bude prekasno !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad sam tek vidjela tvoje ruže,lijepe su ti kao moje
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Danas ne mogu praznik je, produženi vikend a ja radim nešto drugo..
![]() ![]() Krasne su ti!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Meni se ovaj put najviše sviđa lonicera
![]() Ali to ne znači da je sve ostalo manje lijepo ![]() |
|
![]() |
|
Miro, rođendansku namjerno ne slikam !!! Nju ćeš, ako je želiš vidjeti, morat malo proteći nogice do mene !!! Još nisi skužila ? HHheee hehehhe
Lijepe su ruže . . . . ali meni ste draže vi, ružice koje svratite !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Procvjetala ruža od Gospođe Korjenjko !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Prekrasna viseća kampanula, koju je mali kaktus htjela izbaciti iz svog vrta, a ja je sretna udomila !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Čuvarkuće, od malog kaktusa, kada smo rekle da nećemo nikaj vaditi i saditi !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us More nigelica ![]() Uploaded with ImageShack.us More lopočovih listova . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us . . . . . a u moru listova prvi cvjetni pup !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |