Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:45
Samo ti traži. . pa češ naći . . . .   imaš ti bonusa kod mene za pun kombi!!!    smile58

Dobit ćeš i sadnicu i sjeme !!!  I puno mladih biljčica !!!  Ajd, trk po lespedezu dok ne bude prekasno !!!smile96   I čuvaj leđa. . .  i ruku . . . . i nogu, pa pobogu čuvaj se SVA !!!   Tko će plesat umjesto tebe u 9. mjesecu !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:31
Traži, traži pa ćeš naći Wink

Sadnicu molim a i sjeme EmbarrassedWink Tek onda idem po lespedezu LOL

Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 18:29
11111, ovo je lonicera ili kozja krv !!  Orlovi nokti su druga biljčica i cvjeta kasnije a i cvijetovi su veći, ali nisu  mirisni kao lonicera !!

Svesa, Moon, Belina. . .. hvala na posjeti mome vrtiću !!!Dođite mi svakako opet !!   Madam se da će kod svake sljedeće šetnje biti sve više i više cvijetića !!smile219

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:20
....jesu li ono prvo orlovi nokti???...mislin da san to nedavno posadila....lipo mi izgleda i jedva čekan da moji narastu... ako je to-to
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:20
baš ti je lipo...posebno lipo...teren mi je odličan...
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 22:16
jooj,lijepo je cvijeće a ruže su ti posebnesmile93
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 20:42
kraso cvoijeće, uživala sam gledajući smile55
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 20:35
Prošetala sam malo tvojim plavo-crvenim cvijetnim svijetom,
uživala u svakom tvom cvijetićuClapsmile113
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 20:06

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 14:08

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 13:36

Plavo gore - pa plavo dolje !!!

Gore plavo -  dolje plavo - a između . . . .   D U G A  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 13:31
Carol, pa i ja bi voljela držati unuće u rukama !!!  Kćer mi ima 30 godina, udana je 3 godine, pa ne bi li već bilo vrijeme ??

Da vas danas malo udavim sličicama ??  Jeste li "ZA"  ??

Konačno su lonicere zamirisale moje dvorište !!  Dok mirišem loniceru, očima tražim cvijetove u zelenili lišča ali mi oko pobjegne uvijek u visine !!

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 23:10
Free, klematis ti je prekrasan.

Kakvu pak ti dostavu ocekujes od rode ??smile197
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 22:50
Baš sam ugodno prošetala tvojim vrtom.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:34
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Kada li će već jednom dostaviti ono za kaj već dugo pogledava u moje dvorište !!!

Sve vas voli i misli na nas, vaša FREE  !!
Prekrasne ste i roda i ti draga moja Free! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:32
I da, Lovro, sjedni,  5 !!  A iz zalaganja 5+!!  Je si li vidjela koliko košta ona u MBM-u !!  Nebrem spavati dok ne saznam !!   A žal mi je kaj nisam uzela još 5 fuksija, makar bile pune leteće napasti !!  Nećeš nikaj prolaziti tuda, mislim pored onog centra gdje smo ove kupile  ??

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 13:27
Neće biti proklinjanja za obožavanu biljčicu, nek se bambus razbaca koliko želi i može !!  A kada će se razbacati, otom potom !!  Onda ćemo brinuti tu brigu !!

Carol, imala sam albiciju zasađenu vani, i svake godine mi je smrzla, pa ponosno potjerala iz panja, skoro od zemlje, i svake godine sam ostavljala 2 grane a ostale zakidala, ja bi voljela imati baš krošnju !!  Ali sada je smrzla do kraja !!  Čak sam ovog proljeća kupila kontejniranu sadnicu ali bila je u tako lošem stanju da nije dala ni pupa, ni moja a ni Lovrina !!  Za njezinu mi je bolje žao nego za moju !!

Zato ću da ovu čuvam (pa Muhlenbergijina je ),pa ću da je  pazim, mazim, vadim ujesen i u proljeće opet da sadim vani, svake godine u sve veću teglu !!  Dok ću je moći tegliti, a onda, sadim je vani i nek joj dragi bog pomogne jer ja neću moći !!  Do tada ima da naraste, toliko da je bez straha mogu ostaviti posađenu vani, a malo ću da je oblačim za zimu !!

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2012 u 01:12
Free draga, ne treba čekati 20-30 godina da se bambus razraste. Kod tebe je fina zemlja pa bu se i ranije razbacal po dvorištu i vrtu, a onda, kak veli Carol, nemoj nas proklinjati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:58
Draga Free, vrtek ti je lepi rascvetani, a bambusi su tocka na i. Za par godina bus klela kaj si to dovlekla  iz Zagorja.
Zakaj si Albiziu ne posadis u vrt ? Moja je vani i preko zime, samo  je malo zastitim sa grancicama preko zime i sve je u redu.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2012 u 21:30
Free, vidjela sam sa je Natalija identificirala malog zelenog...a kaj je Lovro rekel???...je rekel da ima neke veze s crnoglavcem????
Sad si bum sama dala ocjenu: Lovro, sjedi PET!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,352 sekundi.