Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ti traži. . pa češ naći . . . . imaš ti bonusa kod mene za pun kombi!!!
![]() Dobit ćeš i sadnicu i sjeme !!! I puno mladih biljčica !!! Ajd, trk po lespedezu dok ne bude prekasno !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
11111, ovo je lonicera ili kozja krv !! Orlovi nokti su druga biljčica i cvjeta kasnije a i cvijetovi su veći, ali nisu mirisni kao lonicera !!
Svesa, Moon, Belina. . .. hvala na posjeti mome vrtiću !!!Dođite mi svakako opet !! Madam se da će kod svake sljedeće šetnje biti sve više i više cvijetića !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
....jesu li ono prvo orlovi nokti???...mislin da san to nedavno posadila....lipo mi izgleda i jedva čekan da moji narastu... ako je to-to
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
baš ti je lipo...posebno lipo...teren mi je odličan...
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jooj,lijepo je cvijeće a ruže su ti posebne
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kraso cvoijeće, uživala sam gledajući
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prošetala sam malo tvojim plavo-crvenim cvijetnim svijetom,
uživala u svakom tvom cvijetiću
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Plavo gore - pa plavo dolje !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Gore plavo - dolje plavo - a između . . . . D U G A !! |
|
|
|
![]() |
|
Carol, pa i ja bi voljela držati unuće u rukama !!! Kćer mi ima 30 godina, udana je 3 godine, pa ne bi li već bilo vrijeme ??
Da vas danas malo udavim sličicama ?? Jeste li "ZA" ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Konačno su lonicere zamirisale moje dvorište !! Dok mirišem loniceru, očima tražim cvijetove u zelenili lišča ali mi oko pobjegne uvijek u visine !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free, klematis ti je prekrasan.
Kakvu pak ti dostavu ocekujes od rode ??
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Baš sam ugodno prošetala tvojim vrtom.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
I da, Lovro, sjedni, 5 !! A iz zalaganja 5+!! Je si li vidjela koliko košta ona u MBM-u !! Nebrem spavati dok ne saznam !! A žal mi je kaj nisam uzela još 5 fuksija, makar bile pune leteće napasti !! Nećeš nikaj prolaziti tuda, mislim pored onog centra gdje smo ove kupile ??
|
|
|
|
![]() |
|
Neće biti proklinjanja za obožavanu biljčicu, nek se bambus razbaca koliko želi i može !! A kada će se razbacati, otom potom !! Onda ćemo brinuti tu brigu !!
Carol, imala sam albiciju zasađenu vani, i svake godine mi je smrzla, pa ponosno potjerala iz panja, skoro od zemlje, i svake godine sam ostavljala 2 grane a ostale zakidala, ja bi voljela imati baš krošnju !! Ali sada je smrzla do kraja !! Čak sam ovog proljeća kupila kontejniranu sadnicu ali bila je u tako lošem stanju da nije dala ni pupa, ni moja a ni Lovrina !! Za njezinu mi je bolje žao nego za moju !! Zato ću da ovu čuvam (pa Muhlenbergijina je ),pa ću da je pazim, mazim, vadim ujesen i u proljeće opet da sadim vani, svake godine u sve veću teglu !! Dok ću je moći tegliti, a onda, sadim je vani i nek joj dragi bog pomogne jer ja neću moći !! Do tada ima da naraste, toliko da je bez straha mogu ostaviti posađenu vani, a malo ću da je oblačim za zimu !! |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Free draga, ne treba čekati 20-30 godina da se bambus razraste. Kod tebe je fina zemlja pa bu se i ranije razbacal po dvorištu i vrtu, a onda, kak veli Carol, nemoj nas proklinjati.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Free, vrtek ti je lepi rascvetani, a bambusi su tocka na i. Za par godina bus klela kaj si to dovlekla iz Zagorja.
Zakaj si Albiziu ne posadis u vrt ? Moja je vani i preko zime, samo je malo zastitim sa grancicama preko zime i sve je u redu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, vidjela sam sa je Natalija identificirala malog zelenog...a kaj je Lovro rekel???...je rekel da ima neke veze s crnoglavcem????
Sad si bum sama dala ocjenu: Lovro, sjedi PET! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |