Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Korisnik | |
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
da li je ovo Hamatocactus setispinus ?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Mi smo se baš napalili na odlazak g. Janku, a pošto idemo u Slavoniju slijedeći tjedan, a to nam je 5 minuta od Vu, već sam napravio popis !
![]() Ima samo takve mammillarie, a i sve ostalo. Jedva čekam. Umirovljenik uzgojio 20 000 kaktusa ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tako je, i gospon Čordaš ima preko 80 godina, baš sam danas pitala za njega, vele da je još ok, unatoč tolikim godinama, a sve sam radi.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Znam Glikica Janko Čordaš jedan moj prijatelj je nedavno bio kod njega svakako otiđi ima krasnih biljaka nažalost godine mu smanjuju sposobnost brige oko njih.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ne znam koliko vam je poznato, u Slavoniji u selu Petrovci ima jedan čiko koji uzgaja kaktuse i to već dugi niz godina, nikako da uhvatim vremena da odem do njega ove sezone. Kad budem, slikat ću njegove plastenike i kaktuse pa ćete vidjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
glikica imaš divnu kolekciju kaktusa
|
|
![]() |
|
budem, samo trebam nadoći KAKO ih gledati i razlikovati, izgled bodlji i njihov raspored, tijelo kaktusa, cvijet...Ima ih dosta sličnih... valjda ću skužiti.
|
|
|
|
![]() |
|
Pokušaj na cactus art biz i na cactiguide.com
|
|
![]() |
|
dragi moji, ja vam cijelo popodne proučavam cactus-info ( kiša pada pa ne mogu van, a kupila nove lonce za presaditi kaktuse), no ne mogu se pohvaliti da sam baš puno skužila. Teško gradivo, puši mi se iz ušiju !
|
|
|
|
![]() |
|
Ja, "veliki znalac" izjavljujem da se ovaj zove - gravitacijski kaktus !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
ma vec ces nadoc,idi na cactus info i imas tamo galeriju pa tako i sama mozes dosta toga indentificirati...
|
|
![]() |
|
tnx tara, još ću i ja malo proguglati, možda nešto prepoznam.
|
|
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
lijevo je neki cereus neznam tocno koji,mogao bi biti cereus validus forbesi preuvianus a desno neki je pilocereus (mozda)
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
glikica ...zadivila si me večeras
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
tko zna ovu dvojicu ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tara, ako ti tako kažeš, ja upisujem lobivia
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mislim ipak da je u pitanju neka lobivia...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |