Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
anđelkad hvala ti što si prošetala mojim vrtom i što ti je bilo lijepo.
dadinica nemoj me puno hvaliti da se ne pokvarim. Glikica hvala i tebi na šetnji mojim vrtom. moon i tebi hvala i dođi opet,ja sam ti uvijek tu negdje. anabistrica evo mašem ti s mog brega,ako me ne vidiš morat ću se popeti negdje više. belica ti nikad ne kasniš,bar što se mene tiče.Ova kiša mi je već dosadila,ali kako i to nekad nije loše,skuhala sam pekmez od ribizla i u toku je proces pravljenja soka od višanja. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutro, malo sam jutros lijenkasta opet pa tek sad krećem malo u obilazak, liječim dušu i srce gledajući te divne slike rascvijetanog raja.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Taman sam namjeravala pitati kakav je to krasan grmić s crvenim cvjetićima, kad me je Horti preduhitrila s ponuđenim odgovorom. Hvala Horti, isplati se doći u vrt poslije tebe
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kao u priči
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
hortenzija je divnaaaaaaaa.........
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pohvale i samo pohvale - biljkama na ljepoti i gazdarici na domišljatosti za cvjetne otoke. Veeeeliko BRAVO!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
natalija hvala na šetnji i dođi opet.
maris40 i ja obožavam te otočiće.Strah me da u jesen ne počnem još jedan.Ne smijem ni razmišljati. Horti,ti si nepogrešiva što se tiče moje flore.Odmah sam išla na net i pogledala.To je salvia microphylla.Dobila sam je u Zadru i odmah presadila.Prijateljica koja mi dala sadnicu je rekla da se ove godine smrznula(ipak je bilo -7)ali je u proljeće opet krenula.Opet ti hvala na prepoznavanju. arim hvala na šetnji i dođi opet. ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo me opet u šetnji i nepreostaje mi ništa drugo nego opet izkazati oduševljenje tvojim vrtom :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Krasan ti je crveni grmić
![]() |
|
![]() |
|
![]() Rane kruške |
|
![]() |
|
![]() Rana jabuka petrovka |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ova slikica mi je posebno lijepa (otočić sa dva drvca i puno grmića) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() mini ružica |
|
![]() |
|
![]() Lewisia opet puna cvijeta |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 245246247248249 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |