Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lewisia ,nisam mogla odoliti još jednoj |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Panoramske slike su preljepe.
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
belica ranoranilice,moram priznati da i meni kava bila prekratka,uvijek mi je ugodno druženje sa mojim cvijetnim prijateljicama.Grašak je super,berem ga već cijelo jutro ,ova kiša mu je odgovarala pa je stvarno dobro rodio.
kamenjar sigurno ti se jučer štucalo,belica i ja smo se divile uradkom tvog muža,super je.Jedva čekam da tvoj vrt vidim uživo,samo ne znam kako ću s ljubimcem.Morat ću na tečaj. enrikova nona hvala ti na šetnji i dođi opet jer se veselim svakom susretu i naravno jako mi je drago da ti sviđa moj vrt. Retriver Sara hvala i tebi na šetnji.Tvoji cvjetići napreduju i pošto su neki na kuhinjskom prozoru,svaki dan me podsjete na tebe. OTOK hvala na obilasku i dođi opet osobito kad kod tebe počnu vrućine da se malo rashladiš ispod drveća. Svim mojim posjetiteljicama veliiika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pridružujem se Sari.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
reću ću samo...predivno
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
mene j ova ostavila bez daha ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Moram juriti klince iz kreveta vući za noge van, ali to ne znači da se nisam tebe sjetila, pekmez je fenomenalan, grašak ko šećer sladak- danas će u lonac
![]() Kava prekratka, ali bit će takvih još. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n
svesa belica aralija kontesa Svima hvala na šetnji mojim vrtom ,navratite opet,bar dok još nema korova,nakon ove kiše mislim da će se svi korovi naseliti kod mene. kontesa platenik je kupljen u Baumaxu,ali je dorađen jer ga oni prodaju sa staklom koje do mog brega nije stiglo čitavo.U međuvremenu su poskupili da to nije normalno,ali se sličan pojavio i povoljniji u Bauhausu.Pogledaj. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš sam se fino našetala po tvom brijegu, a bome ga ima dosta
![]() tvoje cvijeće se hvali samo, otočići su prva liga ( i dalje bez korova heheh) ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
joj koliko ljepote za ovo prekrasno sunčano jutro. Najljepše je ovako započeti dan, šetnja Vašim bregima je čarobna.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo je dimi se i čeka te
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ajme Camellia,ne znam šta izdvojiti,ma ništa se ne može,sve je predivno,
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
sve je jako lijepo ali hortenzija je najljepša
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |