Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike kaktusa i njihova imena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike kaktusa i njihova imena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 52>
Korisnik
Poruka
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 15:53
i molim ime ovoga

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:17
da li je ovo lophophora ?

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 19:24
melokaktusi ?

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:06
Oba astrophytuma su iz roda ornatum, melocactusi desni matanzanus sigurno za lijevog nisam sigurna ali mislim da i on jer oni najranije dobiju cefalij   , i da to je lophophora wiliamsi var. caespitosa
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 21:36
hvala Miss M. Stvarno imaš zavidno znanje ! 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:02
koje je ime ovoga ? Usuđujem se predpostaviti da je rebutia ?

Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:59
mislim ipak da je u pitanju neka lobivia...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 23:13
tara, ako ti tako kažeš, ja upisujem lobivia Embarrassed
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 23:24
tko zna ovu dvojicu ?

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 23:42
glikica ...zadivila si me večeras
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:45
lijevo je neki cereus neznam tocno koji,mogao bi biti cereus validus forbesi preuvianus a desno neki je pilocereus (mozda)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:57
tnx tara, još ću i ja malo proguglati, možda nešto prepoznam.
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 16:07
ma vec ces nadoc,idi na cactus info i imas tamo galeriju pa tako i sama mozes dosta toga indentificirati...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:19
Ja, "veliki znalac" izjavljujem da se ovaj zove - gravitacijski kaktus !

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:23
dragi moji, ja vam cijelo popodne proučavam cactus-info ( kiša pada pa ne mogu van, a kupila nove lonce za presaditi kaktuse), no ne mogu se pohvaliti da sam baš puno skužila. Teško gradivo, puši mi se iz ušiju !
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:58
Pokušaj na cactus art biz i na cactiguide.com
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:18
budem, samo trebam nadoći KAKO ih gledati i razlikovati, izgled bodlji i njihov raspored, tijelo kaktusa, cvijet...Ima ih dosta sličnih... valjda ću skužiti.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:10
glikica imaš divnu kolekciju kaktusa 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 09:04
ne znam koliko vam je poznato, u Slavoniji u selu Petrovci ima jedan čiko koji uzgaja kaktuse i to već dugi niz godina, nikako da uhvatim vremena da odem do njega ove sezone. Kad budem, slikat ću njegove plastenike i kaktuse pa ćete vidjeti.

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 10:32
Znam Glikica Janko Čordaš jedan moj prijatelj je nedavno bio kod njega svakako otiđi ima krasnih biljaka nažalost godine mu smanjuju sposobnost brige oko njih.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3738394041 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.