Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 15:52
Free darling, da samo znaš koliko sam puta švrljala tvojim vrtom, konačno da se i oglasim : eh kad bi i moj vrt jednom postao takav !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 13:07
Free, slobodno nas cijelo vrijeme daviš s takvim prizorima tvojih biljčica i okućnice!

Ulaz u dvoriše ti je..... ma divota jedna!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 15:14
opet ne izdvajam, prekrasan vrtClap
Neka se sve zeleni
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 20:36
Free, povrće zasadila, cvijeće zasadila, rotkvicama se osladila Smile
Hvala ti na lijepom poslijepodnevuHeart
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 21:58
Lijepo si ti to sve uredila, o kakvoj đungli pričaš? Sve je tak uredno složeno ko u parku. Užitak je gledati tvoj vrt.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:14
Prekrasan vrt! Ma koji vrt, to je park! Ako ga vide gospoda sa danskog dvora , doći će da ga kopiraju!!!
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:26
baš ti je krasno sve Thumbs%20Up
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:40
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Uploaded with ImageShack.us

smile227smile227smile227Svaka vam čast!
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:58
Free, draga,
uvijek me oduševiš svojom vedrinom i osmjehom i to pored divnih cvjetića klematisa. Tongue
Plavo , plavo, divne boje .
A tek ruže,  predivne boje.
Uživam šetati tvojim vrtnim carstvom. Pa panoramik,...Clap
Pusa.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:13
Free, danas sam prešla pokraj...nisam svraćala..bila sam na sprovodu...a i kiša je padala..pa ak si zainteresirana, i ak nebude kiša, prošećem sutra s Lovrekom...javi na pp!
Mene nisi udavila slikama, ja sam se utopila i mirisu lonicere...kad sam se vraćala od mojih, šetnjom, otkinula sam si cvjetić sa susjedove i apćihali smo cijelim putem...
...prekrasna mi je ona crvena ruža...usamljena i odvažna...
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:23
aha...i štela sam te još pitati..Tongue..znaš od čega su ovi moji mali zeleni pikači...ako Bog da, bude dio i tvoj...smile126
...pomoć....pa...v...a

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 23:52
Vrt je predivan!
Sutra je novi dan.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 09:44

smile227Free,uvijek me oduševiš svojim sličicama i maštom u tom predivnom cvijetnjaku.Očekujem uskoro cvijetić lopoča da upotpuni sliku tvog maštovitog jezerca.smile78

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 15:53

Draga Mirjam, evo ga !!  Danas se otvorio prvi cvijet, i tvoj je !!  Samo za tebe !!

Curice moje drage, glikica, Sunceeee, Klimatis, anabistrica, dadinica, Svesa, anđelkad, Silvy, Lovro, Lucy  smile79   hvala vam na lijepim i prelijepim riječima !!  MNogo mi znače,  jako mnogo !!

Lovrek, prekasno sam vidjela, ali samo svrati, pa znaš da ne mogu mrdnuti od kuće, a moja vrata su stalno otvorena !!   A PPP........jel paulovnija ????
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 15:59
Draga Free,
Nemogu se nadiviti tvom vrtu,a moju duši si smirila i napojila ljepotom Clap
da išta još napišem,nema smisla,ali da si smile120to moram.

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:02
Belina, srčeko, a moja duša će se namiriti kada prođem krčki most a ja ću se napojiti gutljajem mora iz tvoje vale !!  Jednom . . . . kada mi bude suđeno !!

smile79     smile79     smile79

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:08
free.svaki komentar na tvoj vrt je suvišan.....reci mi molin te imaš li pumpu u tom bazenu di ti je lopoč... stvaraju li se komarci i osjeti li se kakav miris od njega......ja bi ga tako rado imala ali moji muški doma kažu da će to biti gojilište komaraca .. kakvo je tvoje iskustvo??
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:15
fantastičan lopoč,predivnoClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:22
11111, pa da ležiš pored jezerca, osjetiš samo  miris . . . . vode, lonicere, lavande !!  Nek tvoji pronađu drugi izgovor zašto ti nemožeš imati jezerce  !!  Ni komaraca nema !!  Pumpe nema, ja vodom iz jezerca zalijevam okolno cvijeće, dopunim jezerce uveće i sve dalje u redu !!  Komaraca sam imala samo prvu godinu, ne komaraca nego njihovih larvi, al problem su riješile 2 malecke ribice !! I ptićice !!   A sada imam samo pčelice na pojilu i prepuno dvorište lastavica, vrapčića, kosića !!  

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 16:29
super ...na verandi metar od vrta iman dva gnijezda sa lastavicama...a iman doma i ogroman akvarij pa bi mogla pribacit i ribice dvi u vrt..... a reci mi da li je ok da ribice dobiju svaki dan frišku vodu iz pipe...jer san negdi čitala da voda za njih triba odstajati bar dva dana... hmmm moran to napraviti ..prelipo mi je to.....hvala si
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175176177 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.