Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 251> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free darling, da samo znaš koliko sam puta švrljala tvojim vrtom, konačno da se i oglasim : eh kad bi i moj vrt jednom postao takav !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Free, slobodno nas cijelo vrijeme daviš s takvim prizorima tvojih biljčica i okućnice!
Ulaz u dvoriše ti je..... ma divota jedna! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
opet ne izdvajam, prekrasan vrt
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, povrće zasadila, cvijeće zasadila, rotkvicama se osladila
![]() Hvala ti na lijepom poslijepodnevu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si ti to sve uredila, o kakvoj đungli pričaš? Sve je tak uredno složeno ko u parku. Užitak je gledati tvoj vrt.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasan vrt! Ma koji vrt, to je park! Ako ga vide gospoda sa danskog dvora , doći će da ga kopiraju!!!
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
baš ti je krasno sve
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Free, draga,
uvijek me oduševiš svojom vedrinom i osmjehom i to pored divnih cvjetića klematisa. ![]() Plavo , plavo, divne boje ![]() A tek ruže, ![]() Uživam šetati tvojim vrtnim carstvom. Pa panoramik,... ![]() Pusa. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, danas sam prešla pokraj...nisam svraćala..bila sam na sprovodu...a i kiša je padala..pa ak si zainteresirana, i ak nebude kiša, prošećem sutra s Lovrekom...javi na pp!
Mene nisi udavila slikama, ja sam se utopila i mirisu lonicere...kad sam se vraćala od mojih, šetnjom, otkinula sam si cvjetić sa susjedove i apćihali smo cijelim putem... ...prekrasna mi je ona crvena ruža...usamljena i odvažna... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
aha...i štela sam te još pitati..
![]() ![]() ...pomoć....pa...v...a ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Vrt je predivan!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Draga Mirjam, evo ga !! Danas se otvorio prvi cvijet, i tvoj je !! Samo za tebe !! Curice moje drage, glikica, Sunceeee, Klimatis, anabistrica, dadinica, Svesa, anđelkad, Silvy, Lovro, Lucy ![]() Lovrek, prekasno sam vidjela, ali samo svrati, pa znaš da ne mogu mrdnuti od kuće, a moja vrata su stalno otvorena !! A PPP........jel paulovnija ???? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Free,
Nemogu se nadiviti tvom vrtu,a moju duši si smirila i napojila ljepotom ![]() da išta još napišem,nema smisla,ali da si ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Belina, srčeko, a moja duša će se namiriti kada prođem krčki most a ja ću se napojiti gutljajem mora iz tvoje vale !! Jednom . . . . kada mi bude suđeno !!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
free.svaki komentar na tvoj vrt je suvišan.....reci mi molin te imaš li pumpu u tom bazenu di ti je lopoč... stvaraju li se komarci i osjeti li se kakav miris od njega......ja bi ga tako rado imala ali moji muški doma kažu da će to biti gojilište komaraca .. kakvo je tvoje iskustvo??
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
fantastičan lopoč,predivno
![]() |
|
![]() |
|
11111, pa da ležiš pored jezerca, osjetiš samo miris . . . . vode, lonicere, lavande !! Nek tvoji pronađu drugi izgovor zašto ti nemožeš imati jezerce !! Ni komaraca nema !! Pumpe nema, ja vodom iz jezerca zalijevam okolno cvijeće, dopunim jezerce uveće i sve dalje u redu !! Komaraca sam imala samo prvu godinu, ne komaraca nego njihovih larvi, al problem su riješile 2 malecke ribice !! I ptićice !! A sada imam samo pčelice na pojilu i prepuno dvorište lastavica, vrapčića, kosića !!
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
super ...na verandi metar od vrta iman dva gnijezda sa lastavicama...a iman doma i ogroman akvarij pa bi mogla pribacit i ribice dvi u vrt..... a reci mi da li je ok da ribice dobiju svaki dan frišku vodu iz pipe...jer san negdi čitala da voda za njih triba odstajati bar dva dana... hmmm moran to napraviti ..prelipo mi je to.....hvala
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 173174175176177 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |