Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 42> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, grana je zelena, išla vidjeti
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Mislim da je bolje da sad ostane u tom pitaru. Ako je ta grana zelena, ne drvenasta, kidaj joj zaperke i trebala bi rasti u visinu.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ma sve su u cvijetu kupljene, ove što sam ostavla da se razvijaju grmoliko i rastu o ova koja je imala uspravnu granu za stabljašicu kunja. Da li da je stavim u manji pitar s obzirom da nema cvijeta?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Aralija, bolje bi bilo da su bile u malom pitaru dok se nisu dobro razvile žile. Sad će sporije rasti ali će, nadam se, ovo ljeto ipak procvjetati. Prije zime ih skloni od hladnoće i tek će drugo ljeto biti grmolike.
|
|
![]() |
|
Seni moje lantane nikako da dobro krenu. Da li je možda pogreška što sam je odmah posadila u veliki pitar?
|
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
prekrasno i šareno, ko i obično, bravo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kupila sam ju proljetos čini mi se u 4 mj, posadila u malo veću teglicu tak da je vjerojatno dobro zakorijenjena do sad, skidam joj svo lišće i zaperke sa strane i ostavljam samo ono pri vrhu, ali ona raste kao puž i stalno tjera cvat. sad sam joj i pupove maknula, da ne troši energiju na njih. Jel to ok?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belica, je li ti lantana dobro ukorijenjena? Ova je nikla tu gdje je sad i to ide brzo. Nekoliko samoniklih sam presadila u male teglice i jako sporo rastu.
Kiki-ko, tvoja treba da se dobro ukorijeni i tek tada će krenuti. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moja-tvoja mrvična lantana nepoznate boje je još uvijek mrvična.Ako se pomakne s mjesta,probaču od nje napraviti stablašicu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Da baš je neobičan pup, to će biti zanimljivo. A i užasno je brzo dosegla tako tu visinu, ja opet pokušavam od jedne dlačice dić stablašicu, ali raste sporo kao puž, imaš kakav savjet zašto tako sporo raste, možda nešto ipak krivo radim.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
prekrasne lantane, prekrasne hortenzije, i pesek naravno
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
obozavam lantane,tvoje su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Moja lijepa narančasta lantana stablašica sa 16. strane se nažalost smrzla. U pitaru je bila i bijela puzajuća lantana. Ona ponovno niče , ali od stablašice nema ništa. Dok sam razmišljala što tu posaditi nikla je nova lantana. Sad od nje pravim stablašicu i jako sam znatiželjna kakve će boje biti. Za mjesec i po dostigla je ovu visinu i uskoro ću joj otkinuti vrh.
Već ima cvijetni pup. Malo je neobičan. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan vrt,uživala sam u svim tim šarenim cvijetovima.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nema te nema, aonda nas zaslijepiš sa ovim ljepotama
![]() nadam se da neće opet proći puno vremena, slikati zaboravila nisi, a bome imaš i što, prekrasno ti je sve ![]() |
|
![]() |
|
ma morala sam ti reći- Maza ti je tako slatka ispala, kako te samo pozorno gleda.
lantane su ti san snova doslovno. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
seni bravo..ovo je fenomenalno..moja lijepo raste,kidam joj izboje (zaperke) kao u pomidora ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno cvijeće,a posebno žuta stablašica,a moji klinci se zaljubili u peseka....baš je medeni......:
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Gore sam na na slici cvijeta svijetloroza lantane greškom napisala da je nikla u tegli žute lagerstroemije. Naravno da nije.Žuta lagerstroemia ni ne postoji.Radi se o žutoj lantani.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |