Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 111213
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 09:25
Probaj proučiti ovo.Svakako preporučujem Photobucket kao bolji,brži i sigurniji.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 08:38
dobrodošla crvena dalija klikni na portal pa na desnoj str klikni na dodaj sliku pa tamo imaš svea objašnjenja
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 07:51
upomočččččč kako da stavim slike
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 07:39
U dekupažu sam nova pridružujem vam se sa nekim svojim poćetničkim radovim koji su puni grešaka nadam se da ču vremenom barem donekle biti bolja
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 111213
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.