Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belica, je li ti lantana dobro ukorijenjena? Ova je nikla tu gdje je sad i to ide brzo. Nekoliko samoniklih sam presadila u male teglice i jako sporo rastu.
Kiki-ko, tvoja treba da se dobro ukorijeni i tek tada će krenuti. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kupila sam ju proljetos čini mi se u 4 mj, posadila u malo veću teglicu tak da je vjerojatno dobro zakorijenjena do sad, skidam joj svo lišće i zaperke sa strane i ostavljam samo ono pri vrhu, ali ona raste kao puž i stalno tjera cvat. sad sam joj i pupove maknula, da ne troši energiju na njih. Jel to ok?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
prekrasno i šareno, ko i obično, bravo
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Seni moje lantane nikako da dobro krenu. Da li je možda pogreška što sam je odmah posadila u veliki pitar?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Aralija, bolje bi bilo da su bile u malom pitaru dok se nisu dobro razvile žile. Sad će sporije rasti ali će, nadam se, ovo ljeto ipak procvjetati. Prije zime ih skloni od hladnoće i tek će drugo ljeto biti grmolike.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ma sve su u cvijetu kupljene, ove što sam ostavla da se razvijaju grmoliko i rastu o ova koja je imala uspravnu granu za stabljašicu kunja. Da li da je stavim u manji pitar s obzirom da nema cvijeta?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mislim da je bolje da sad ostane u tom pitaru. Ako je ta grana zelena, ne drvenasta, kidaj joj zaperke i trebala bi rasti u visinu.
|
|
![]() |
|
Hvala, grana je zelena, išla vidjeti
|
|
|
|
![]() |
|
Cvijet moje nove stablašice me razočarao. Očekivala sam drugu boju.
![]() |
|
![]() |
|
Ova samonikla lantana ima neobičnu boju.
![]() |
|
![]() |
|
Počela je cvjetati bijela budleja.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Puzajuća lantana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekrasne su lantane, neznam zašto te boja razočarala, vjerojatno zbog očekivanja, ali meni je divna. Pogotovo ona druga.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Seni,molim vas recite mi jel meni u Vodicama bolje imat lantanu u vrtlu ili pitaru..ja san ove godine 5 komada stavila u vrtal i dobro idu,Bogu fala.
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prekrasno,ja sam zadovoljna sa rastom lantane ,kako joj kidam zaperke a pustam listove raste jako jako brzo,mislim da cu vec za mjesec dana otkinut joj vrh...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lantane su ti mrak,ne znam kakve bi trebale biti da je boja pogođena.Meni su i ovako super i pravi su praznik za oči.
![]() |
|
![]() |
|
11111, mislim da bi lantane u Vodicama mogle prezimiti u zemlji. Mi ih imamo ispred škole 3-4 god. Pred zimu ih porežu na 10-15 cm, prekriju zaštitnim materijalom. Ovu zimu se je nadzemni dio smrznuo ali su nikle iz zemlje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |