Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Projekt tekoma, staro stablo po kojij se tekoma penje je obrašteno tekomom a krošnja je puna pupoljaka ![]() Uploaded with ImageShack.us Od držanja palčeva da mi procvijeta barem jedna bijela echinacea već su mi poplavili prsti !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I ona je trebala biti bijela !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
odmaram oči uz tvoje zelenilo oko ostrva
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prekrasno, veliko , skladno i uredno ma BRAVO!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno ti je cvijeće, ruže, ma nebih ništa izdvajala jer mi je sve lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bože moj, koliko slika je stavila neka budala na fotić, da mi je znati tko !! Slike stavljam tek nekih sat dva, a imam procvalog cvijeća, da ga stavljam jedan po jedan sljik, 5 dana bi trebala bez jela, pića i dima !! Koja li je budala toliko cvijeća nasadila !! Imaju djeca pravo, prava đungla !!
Morala bi pod hitno pozvati na kavu jako veliku ekipu da to malo , ma kaj malo, puno prorijedimo !! |
|
|
|
![]() |
|
Pa zato žalim kaj ih ne mogu imati u dvorištu, morala sam ih posaditi na odvojeni ogradom dio vrta prema potoku, tj ružičnjak je početak mog Muhlenbergijinog vrta !!mirišu čak do susjede!! A stavila sam tek polovicu ruža u temu !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moje ostrvo mačuhica mjenja naziv u ostrvo - osteospermuma, iliti po domaćem otok ostića !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Sa pokojom zalutalom biljčicom koju želim imati čim bliže sebi !! |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() Definitivno je ruža kraljica cvijetnjaka.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Pošto nema jako uvjerljive šanse da moja grofica Marica-Mirica uživo svrati u moj vrt, a da ne misli da mi se njena rođendanska ružica smrzla, evo njezine slikice !!
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Sivi kredenac je još na istom mjestu, sa istim tetama koje se veru po njemu !! A za moje ideje nema mjesta u njemu jer. . . . je još pun šarafa, gumenih cjevi od hladnjaka itd !! Pokretna radnja sa autodjelovima !!
A za skočit do Muhle !! Ako tamo krenem, izgubit ću se !! Ipak meni sada treba ideja za jednu sasvim obićnu gredicu, ali bojim se da će opet ispasti nekaj drugo !! Mislla sam sve hoste i astibe, naizmjence, porendati uz stazu !! Kaj misliš ti !! Pogledaj gore, dodala sam još par slikica od tvoje-moje-mali kaktus ruže !! A sada, evo mojim ružica iz ružičnjaka, cvijet po cvijet, naravno da imena neznam, pa ako tko koju prepozna, javite miiiii!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ova je ice berg !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Daj vidi da ti nisu u onom starom sivom kredencu u garaži što je navodno za obnoviti
![]() Kad smo već kod njega....kakva mu je sudbina?? Jeli još u garaži ili je već obnovljen.....
Skokni malo kod Muhle, imaš tamo ideja ko salate.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
A danas objavljujem rat cvjetnim gredicama uz stazu !! E tu je baš salata !!Moram sjest u hladovinu pored nje i dobro promisliti kaj da napravim s njom !! uh uh uhhh jel netko zna gdje sam ostavila ideje !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Za usporedbu, pepeljara mi je bila pri ruci, obična kafanska !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ma velim vam čudo od ruže, nije visoka ni 35 cm, ima tri grane !! DA, DA, DA; Gospođo Korjenko i gospođo mali kaktus!!! ![]() 100% sam sigurna da je to ruža od Korjenka !!!! Jesam ti rekla da su cvijetovi moje tri puta veći od cvjetova tvoje !!! Posađena je u hladu magnolije, zalijevanje i "moja zemlja" !! Plus, čarobni prah !! I puno, puno ljubavi !! I na najvažniju stvar ste zaboravile !! Se sječate kako je došla do mene !! Ukrala sam komadić reznice, pravi pravcati komadićak !! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,bez podilaženja i foliranja tvoj cvijetnjak je No.1 na ovoj temi.Strašna si,prije svega izuzetno vrijedna a onda i ... divim ti se.Toliko volje,toliko mašte a fakat i znanja teško da je naći na jednom mjestu.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gospođa Korijenko maše i tebi
![]() ![]() Najprije ću ti ishvaliti ruže, stvarno su ti divne
![]() ![]() Da je to bilo kod mene već bi odavna završio na lomači, mislim ružin panjić a ne MM
![]() ![]() Nego..... ona navodno moja ruža, da nije to ona sitna crveno-narančasta što sam slala MKaktusu ??. Na slici izgleda velika pa me buni...
![]() želim ti da više uživaš i manje radiš
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Jaca123, jel za ozbiljno izdržava -20 vani zimi ?? Izgleda mi prenježna za takav pothvat !! Drage Alad, Lucy, Klimatis, Jaca, zahvaljujem na posjeti u ove vruće dane !! Nadam se da ste se malo ohladile u hladovini mojih jela i smreka !! |
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |