Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 42>
Korisnik
Poruka
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 12:38
Belica, je li ti lantana dobro ukorijenjena? Ova je nikla tu gdje je sad i to ide brzo. Nekoliko samoniklih sam presadila u male teglice i jako sporo rastu.
Kiki-ko, tvoja treba da se dobro ukorijeni i tek tada će krenuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 13:49
kupila sam ju proljetos čini mi se u 4 mj, posadila u malo veću teglicu tak da je vjerojatno dobro zakorijenjena do sad, skidam joj svo lišće i zaperke sa strane i ostavljam samo ono pri vrhu, ali ona raste kao puž i stalno tjera cvat. sad sam joj i pupove maknula, da ne troši energiju na njih. Jel to ok?
belica,zagreb
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 13:49
prekrasno i šareno, ko i obično, bravo Clap
Neka se sve zeleni
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 18:26
Seni moje lantane nikako da dobro krenu. Da li je možda pogreška što sam je odmah posadila u veliki pitar?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:36
Aralija, bolje bi bilo da su bile u malom pitaru dok se nisu dobro razvile žile. Sad će sporije rasti ali će, nadam se, ovo ljeto ipak procvjetati. Prije zime ih skloni od hladnoće i tek će drugo ljeto biti grmolike.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:44
Ma sve su u cvijetu kupljene, ove što sam ostavla da se razvijaju grmoliko i rastu o ova koja je imala uspravnu granu za stabljašicu kunja. Da li da je stavim u manji pitar s obzirom da nema cvijeta?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:54
Mislim da je bolje da sad ostane u tom pitaru. Ako je ta grana zelena, ne drvenasta, kidaj joj zaperke i trebala bi rasti u visinu.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 23:00
Hvala, grana je zelena, išla vidjeti
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 23:52
Cvijet moje nove stablašice me razočarao. Očekivala sam drugu boju.

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 23:54
Ova samonikla lantana ima neobičnu boju.

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 23:56
Počela je cvjetati bijela budleja.

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 23:58
Puzajuća lantana

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 23:59
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 00:00
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 00:01
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 06:36
Prekrasne su lantane, neznam zašto te boja razočarala, vjerojatno zbog očekivanja, ali meni je divna. Pogotovo ona druga.

belica,zagreb
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 09:35
Seni,molim vas recite mi jel meni u Vodicama bolje imat lantanu u vrtlu ili pitaru..ja san ove godine 5 komada stavila u vrtal i dobro idu,Bogu fala.
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 13:53
prekrasno,ja sam zadovoljna sa rastom lantane ,kako joj kidam zaperke a pustam listove raste jako jako brzo,mislim da cu vec za mjesec dana otkinut joj vrh...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 13:57
Lantane su ti mrak,ne znam kakve bi trebale biti da je boja pogođena.Meni su i ovako super i pravi su praznik za oči.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 17:16
11111, mislim da bi lantane u Vodicama mogle prezimiti u zemlji. Mi ih imamo ispred škole 3-4 god. Pred zimu ih porežu na 10-15 cm, prekriju zaštitnim materijalom. Ovu zimu se je nadzemni dio smrznuo ali su nikle iz zemlje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3637383940 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.