Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:53
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

baš aaajjjmmmeeeeeeee..........
Al pazi ovo: svi gledaju tvoje cvijeće i dive se onome što su vidjeli, a ja gledam travuljagu i divim se što ju ne vidim !

Draga Glikica, pogledaj moju taktiku: kada trava naraste, ja se bacim na koljena i počnem čupati pored grmlja i kamenja, kad napravim poveću hrpu velim MM, dragi dopelaj mi prikolicu, a on je dopela i za par minuta čuješ, prvo  flaksericu, poslije nje radi mala kosilica a onda ono kaj MM jedva čeka - traktorčić kosilica !!  I navećer, ja i MM pijemo kavicu pored ružičnjaka a cijelo dvorište još zamiriše i svježe pokošena trava !!  I nikada moja taktika nije omanula a nikada nisam rekla MM: daj pokosi travu !!WinkWinkWink
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:48
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

smile94ispadoše mi oči gledajući tvoju juku.Ja je imam drugu godinu i opet neće cvjetati.Cry

Čuvaj oči draga moja !!  Moje juke, sve, ali do zadnje, cvatu !!  I one koje sam presadila ovog proljeća, i one koje sam oslobodila mladica!!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:46
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Ruže,lopoči, graničice, crvena monarda....... i sve ostalo oduzima dah!
 Draga moja cvijetna prijateljice nije samo tvoj vrt vrijedan divljenja, jer svega toga ne bi bilo ,da nije tebe i tvoje beskrajne ljubani i pažnje koju mu nesebično poklanjaš.

A toga svega, draga moja cvijetna prijateljice smile86, nebi bilo, da nisam našla CIF, i Vas, drage moje !!  Tj, moj vrt bi bio takav kakav je bio do prije 2 godine, a biljčice od svih Vas, od svake od Vas, mijenjao je moj vrt !!  Zato se sada hvalim da ovo sada nije moj vrt, već vrt mojih dragih prijateljica, iz cijele zemlje  ali velim i inostranstva, jer tvoje biljčice su i u mome vrtu, i Josipine, pa se onda svi čude, iako su zabranjene slati preko granice, kako li sam našla način da ih dobijem !!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:40
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

Ko u raju..samo fali jabuka :)

Nema jabuke . . . . .    ali ima crv !!   Ups, ali ima  japanska kruška-naši, uskoro će bit za papati !!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:37
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

E prošetala ja kroz tvoj park i umorila se. Htjela sam se izvrniti negdje u hladovinu al sam se bojala da ti nešta ne povaljam  pa sam se samo tiho iskrala.

Nisi se trebala draga moja iskrasti, povaljala da si sjela nebi ništa jer u svakom dijelu mog vrta ima kamen za sjesti i u miru posjediti !!  Ili klupica u hladovini, a svugdje ima i i travnati dio, pa drugi put sjedni i ......pričekaj me, tu sam negdje iza prvog grma, samo sam na koljenima !!Big%20smile

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:31
Draga Horti, tvoji plamenci-phloksići su mi zamirisali već mirisni ružićnjak !!

Uploaded with ImageShack.us

A ono kaj ne miriše od tvojih biljčica, osvaja svojom ljepotom !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:24

Dok je bila 2m udaljena od prozora i dobivala samo malo sunčeva milovanja imala je moja hoya samo žuto-rozu dugu mrlju, a kad sam je stavila na prozor iznenadila me prekrasnim roza listovima !!

Klimatis, kakva je tvoja kaj sam ti poslala ?? Mislim da nisam vidjela ni jednu njezinu slikicu u vašoj temi !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:21

Kad smo kod Mirine rođendanske ruže, onda imam još jedno iznenađenje! U obilasku vidim ja ovogodišnje mladice spatifiluma cvatu a kad pogledam mamu, ona ima dva pupoljka !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 16:15
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Pošto nema jako uvjerljive šanse da moja grofica Marica-Mirica uživo svrati u moj vrt, a da ne misli da mi se njena rođendanska ružica smrzla, evo njezine slikice !!

Ova Mirina ruža, kao da mi želi nešto prenijeti, ja se mijenjam - ti se mijenjaš - svi se mjenjamo - sve je moguće !!  Iako ne izgleda ovog časa sve onako kako se čini, tko zna kaj će biti sutra, jer život velika mijena -jest !!

Evo draga, ona odlućila biti ne jednobojna, već trobojna:  žuta-narančasta- crvena!!

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 08:49
baš aaajjjmmmeeeeeeee..........
Al pazi ovo: svi gledaju tvoje cvijeće i dive se onome što su vidjeli, a ja gledam travuljagu i divim se što ju ne vidim !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 22:55
ajjjjjjmmmmeeee,kako ti je sve krasno,a tek ruže,osjetila sam njihov miris smile79smile120
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 16:07
smile94ispadoše mi oči gledajući tvoju juku.Ja je imam drugu godinu i opet neće cvjetati.Cry
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 14:43
 Ruže,lopoči, graničice, crvena monarda....... i sve ostalo oduzima dah!
 Draga moja cvijetna prijateljice nije samo tvoj vrt vrijedan divljenja, jer svega toga ne bi bilo ,da nije tebe i tvoje beskrajne ljubani i pažnje koju mu nesebično poklanjaš.
Na vrh
ANTHEA View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ANTHEA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 12:03
smile120    predivno!
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 11:47
Ko u raju..samo fali jabuka :)
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 11:30
Lijepo je kod tebe, tekoma krasno izgleda!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 11:11
Free, draga, Heart

nemam šta dodati za ovaj raj kod tebe.
Sve je već rečeno.
Jezerce sa prekrasnim cvijetom lopoča, park ruža, astibe,...
Predivna jutarnja šetnja napojila me energijom da krenem dalje na kućanske poslove.
Ono malo klupko je preslatko.
Vrijednice naša, šaljem puno smile79za svih vas.

Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 10:50
E prošetala ja kroz tvoj park i umorila se. Htjela sam se izvrniti negdje u hladovinu al sam se bojala da ti nešta ne povaljam  pa sam se samo tiho iskrala.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 10:42

Graničice, i u punoj sjeni i na punom suncu, oni su  svi u cvijetu !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 10:36

Prve crvene monarde !!!

Pa prvi sljezovi cvjetovi

Ovaj desni je prešao 2 m visine !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down