Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ovaj astrophytum mi je prije 2 godine počeo crkavati, no nisam ga bacila, nego ostavila u stranu, i evo ga izraslo nešto na njemu !!! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
dzeni ovaj u sredini bi trebao biti mammilaria krameri
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
G Janko je stari bećar, ako znate što je to, nedavno je izdao i 2 knjige pjesama, ma vražićak matori, a tek mu je 80 i nešto....i treća mu je u pripremi.
bila sam i ja kod njega, klimatis, žao mi je da se nismo vidjeli, mogli ste doći do mene, to je samo 15 min od Čordaša. |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ma samo blago dopodnevno sunce.
![]() Ma iznenadili bi se da su jako pristupačni, a g. Janko je super, samo što se više ne zamara imenima kaktusa. Pazi na rodove, boje, a ima neke druge zanimacije tako da mu imena nisu važna.Ali koji kaktusi ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Klimatis krasna kupovina! Voljela bih da sam bila tamo s tobom,mislim da bih se osjecala kao Alisa u zemlji cuda
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
opa klimatis, krasno bome !!!
|
|
|
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Jako dobra kupnja. zavidna sam....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj,kako dobra kupovina
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
gymnići
kako se zovu? |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Bilo je 47 stupnjeva u stakleniku. Mislili smo samo koji, i ostati kratko, na kraju bili 2 sata i ...
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miss od kud vadis sve te podatke... pravi tata-mata
![]() HVALA MISS!!! da stvarno izgleda ko mahuna ![]() |
|
![]() |
|
Miss M bas si srce sto nam pomazes oko ID nasih biljaka,jos malo cu proguglati za sto tacniji naziv
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Miss M, moraš priznati da sam bila blizu ( hvala za ID )
đuđa, meni se ove tvoje mahune sviđaju, baš fora. |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Miss M,ti imena sipaš ko iz rukava
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Glikica hildewintera aurespina f. cristata.
Đeni ferocactuseki još su mali za točni ID. Đuđa mislim da je to senecio himalaya |
|
![]() |
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
našla ja njega, cleistocactuc winteri, jel tako?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |