Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 251> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nisam imala puno vremena za šetnju,ali sad kad sam stigla oduševljenje.
mislim da free zna i što sam radila
no sad sam spremna na šetnju
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
Hvala Free, na panorami.
![]() Predivno je prošetati tvojim rascvjetalim vrtom. Od ulaza, stazicama do kokice i Pera i predivnom livadom. (Nabavi Peri bar još par kokica, bit će sretan i brzo se oporaviti. A i jadna koka neće nositi sama teret. ![]() Puno pozdrava i ![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Prelijep ti je Zygo! I da, jako fino miriši
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zbog nespretnosti, dva cvijetića mog zygića završila su u vazisi, al da nije bilo nespretnosti, nebih znala kako je mirisna !! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Zahvaljujući Lovreku, danas sam našla svoje lespedeze !! Da nismo išle gledati sikavicu, još bi živjela u uvjerenju da mi ju je ili. . . netko maznuo ili bacio u smeće !!
Par slikica za moju dušu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Konačno, nakon 2 godine čekanja, procvjetale Natalyne lila monarde !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Konačno, bijela echinacea !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Dal je dvornik ili nije, ali od Horti je 100%!! |
||
|
||
![]() |
||
|
Još nije shvatila kaj se od nje očekuje i još uvijek je cvijet - plastićni, fuj- ali kojekoga je zavarao !! ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Anđelkad je već ponovila sliku ove prelijepe strelicije, a ja sam razgledala sve što sam propustila vidjeti. Ona sirota kokica sva raščerupana teško će potaknuti tvog pjetlića na "svete dužnosti", barem dok se malo ne oporavi
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Free i mislila sam na jesen kad je obrežem jer tako sam zakorjenjivala ostale Hvala
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Lovrek, ako je močvarac ona bi moga biti onaj žuti koji ima Monstera !! Jer za bijeli ili crveni ili roza močvarac, premali su pupoljci !! |
||
|
||
![]() |
||
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
![]() |
||
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
||
![]() |
||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
|
Krasno, uživala sam. Hvala ti
![]() |
||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Free jedno valiko HVALA a ostalo je kod mene
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
evo me nakon dulje vremena kod tebe
![]() ![]() ![]() ![]() a jel ti to smrdljivcima nazivaš kranjce (kadifice) ja obožavam njihov miris ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Uh ma šta da ti uopće kažem, osim da sam vikala wow, wow i onda još malo tako. Predivno cvijeće, ali kad sam naletila na onu bebicu čupavca koju si čuvala, rastopila sam se. Brzo mi to spakiraj i pošalji !!!
|
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
lijepi okoliš,tako smirujuće
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Diplica nudistica je odlučila obuće badić, nije dvodjelni, sam bog te pitaj, koliko djelova ima, ali meni je bitno da nije više gola!! |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Dragi mali kaktus, pa ti barem znaš koliko strpljenja imam, to mi je i jedino čega imam i previše !! A malo veselja samo ti razgali dušu, i prisjeti na drage ljude !!
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |