Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi, vidi, a ja sam mislila da samo ja imam silnih briga i samo ja skrečem pažnju s njih na cvijeću !!
Kod nas je dosta padalo, ali vremenski kratko, vjetar je bio malo jači, ali sada je mirno, osvježeno i nadam se da sutra neće biti jako vrući dan !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ne, ja sam noćna ptica. Free, CIF je spas za moju dušu, da se odmorim i skrenem pažnju sa svih silnih briga. baš fino kaj je kiša padala kod tebe, ali nas je oblak samo zaobišao.
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lorica, ne spavaš !! Blago nama na CiF-u, nakon sličica prelijepog cvijeća po svim vrtovima, možemo mirno zaspati, kišica je fino ohladila i osvježila noć !!
|
|
|
|
![]() |
|
Danas se navršava 36.godišnjica smrti mog tate, a kupila sam od prijateljice 30 prekrasnih bijelih kala i 6 žutih ljiljana !! A sliku moram podijeliti sa vama jer cvijeće izgleda prekrasno !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Sada moram do jutra roditi vazu za taj ogromni buket cvijeća !! |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
trubica je prekrasna |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
kod tebe je sve tako rascvijetano..... biljke su ti zahvalne što ih ti posjeduješ
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno šarelino i razigranost boja,diiiiivno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja došla po najvećoj vrućini,lijepo se prošetala,pogledala sve lijepo cvijeće,pomilovala Donu i Elu i odoh na klupicu u hladovinu.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Prekrasne pohvale ste mi izrekle, drage moje djevojčice !! Jako sam sretna kaj vam se moje malo carstvo sviđa, nadam se da će poneka od vas i uživo prošetati mojim vrtekom !! Posebno prija večernja šetnja, kad popuste ove paklene sparine !! A poseban gušt je prošetati ujutro rano, rano, dok svojim cvrkutom samo ptičice pomute tišinu, al tko bi im zamjerio, nakon kupanja u jezercu, baš su orni za cvrkut !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
mene si iz cipela izbacila doslovno.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pa ti imaš cijeli botanički vrt
![]() Krasna kolekcija i sada još i ovo Amorphalus od Božikovina... I ja čekam jesen.. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoj vrt uvijek mami na šetnju i uživanje. Uživala sam u njegovoj raskoši.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
jednostavno prekrasne biljke i vrt
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |