Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da će banane biti dovoljan mamac da Anabistricu namame do mene, ali . . . mnogo vremena treba proči da se na mojoj banani pojave plodovi !! Previše vode bi trebali proteći ispod dravskog mosta do tada !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
S najvećim veseljem ću se diviti njihovoj bockavosti, a ti njima reci . . . . da me bockaju najmanje kaj mogu, ako već moraju !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Par . . . vraga par slikica !! Ajde dobro, par parova slikica, svježe, ispod čekića !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Moja "kraljica noći" !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Lanjska sadnica ljetne mimoze, Mirine sjemenkice, prerasla je metar visine i 3 teglu !! Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A ovo je aleja prijateljica: Žuta,podranea-Lantana, Djetelina,ljetna mimoza,plavi i bijeli jasmin-Mira, Lantane-Seni, Lab-lab- Anaida, Tritoma-mali kaktus, Krumpirko-mali kaktus, Anaida, Lovro, Erithrina-NBjelovu, judino drvce-tikvić i teta Đurđica,zimska trešnjica-Bebolina ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivno, sve ljepše od ljepšeg!
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moram vam pokazati i ove hibiće da ne mislite da sam ja mučiteljica hibića u malim teglicama !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A zbog malih i velikih ježeva imamo uzbune noćima, dva tjedna !! Svaki ježev seks moja Ella i Dona objave cijelom susjedstvu, ali i svaku šetnju mojim dvorištem !! Svake noći barem tri puta iznosimo dečke i cure iz vrta !! Bojim se da ne upadne koji u jezerce !! Sinu i MM trebaju rukavice, ali ne i Elli, ona se lopta sa njima, ili bolje reči da ima vlastitu kuglanu, po cijeloj stazi ih provoza u oba smjera !! |
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prelijepu kolekciju cvijeće imaš
![]() |
|
![]() |
|
Kamelia, zahvaljujem na posjeti ali i na lijepoj riječi !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Tako si me dobro nasmijala zadnjom slikom i tekstom,baš su simpa tako zaigrani.Biljke su super a hibići i ruže
![]() |
|
![]() |
|
Dok još moj dragi traži signal na tavanu, stavljam vam par sličica !!
![]() Uploaded with ImageShack.us hahahahhaha . . . . . ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moj dragi je sišao sa krova !! I sada bi da vidi jesu li našli našu gospođu Karinu, pa ja silazim s radnog mjesta !! Laka vam nočkica !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() A onda si me pak opet nasmijala za susjede, ma ko još mari kaj susjedi misle. A naravno cvijeće ti je fenomenalno, kad vidim te tvoje gomile teglica, fino me utješiš, jer znam da ja onda definitivno nisam pretjerala. ![]() ostavljam tebi i tvom vrtu lijepe pozdrave |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne noćne ptičice...ups. sličice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
cvijeće kao i uvijek
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() Tvoji komentari su me dobro nasmijali. Bljeskalo u vrtu i po krovu ![]() Ali sličice su predivne, hoste, dipladenije, mimoza, i bananu imaš ![]() Jezerce i okoliš je predivno. Bravo vrijednice naša. Ali Ela je prava. Puno pozdrava i pusa. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |