Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
Korisnik
Poruka
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:15
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:19

evo šta je nastalo od one crno bijele kutijice na poklopcu je slika naručitelja i njegove dijevojke sa popratnim tekstom
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:22
Da se malo hvalim ovo mi je prvi transfer i ja zadovoljna ,pomiješala sa drvofix i lak na vodenoj bazi u približno istom omijeru,nanjela pogladila i ostavila preko noči i to je izašlo iz te mučke
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 22:21
kako je ovo slatkosmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 15:27
Kutijica je super Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 22:46
Hvala na pozitivnim komentarima ali meni se i dalje nesviđa
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 00:54
JAO upompč izgleda da sm ja jedina koja nezna raspucavanje napravit kak se spada ,pokušala sam jednokomponentnim i nikaj popucalo da mi treba povečalo da se vidi pokušala i nitro boja akrilna boja opet ništa samo sam zafarbala crvenom bojom bijelu majicu dali ima netko od vas savijet šta da radim
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 11:14

dalija,
kojim jednokomponentnim si radila?

meni se od jednokomponentnih
najboljim pokazao Stamperijin Country crackle...
pogledaj kod mene u galeriji...
s njim možeš dobiti od krupnih (kakve su mi na tanjurima, 7. i 8.str.), srednjih
pa do sitnijih pukotina
(kakve su u unutrašnjosti nekih škrinjica-13.str. sitnije, 26.str.krupnije, 30.str. srednje),
ovisno kako želiš...

ovisi i kojim bojama radiš...
ne raspucava ti ni svaku akrilnu boju jednako...

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 11:54
Dalija-tvoja,kako kažeš mućka,je predivnasmile71
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 22:12
Sutra ču bacit oko na to koji lak imam ,pa ti javim a upotrebljavam akrilnu boju za beton i jedino raspucavanje nazovimo ga tak je uspijelo na jednom podmetaču nisam ih uslikala jer nikak da ih dovršim doljnja strana mi je predebelo natrackana i stranice mi nisu ljepe treba jih ponovo farbat,još nekaj ona farba s kojom sam važno juče u ponoć eksperimentirala nije uopče3 niotro danas mi mm reko da mi takve boje uopće nemamo
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:14
Krasni radovi smile141
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 08:30

još jedan transfer ovaj put sestri mladiča sa prve kutijice,problem su te kutijice srca kako ih napraviti a da neizgledaju kičasto,ako ko ima kakvu ideju rado ču je prihvatiti ,mislila sam doljnji dio napraviti drugaćije ali uz sliku gore sve mi se činilo pretjerano
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 08:38
Klara evo da ti napokon odgovorim lak koji koristim je CRAQUELE MEDIUM SCRAPOLANTE KRAKELIRLAK,dali netko ima iskustva sa njime ja sam opet za vikend kemijala ali ništ od tig potrošit ču sav lak a rezultata nema ,danas ču fotkat salvetice pa ako je tko zainteresiran za razmijenu samo javite na pp,još me jedno zanima dali ti možda znadeš gdije i kad se u zg održava sajam salveta pa da si tamo nekaj nabavim
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 08:50
0/242e0c8d-DSC00007.JPG">
ovo je smo isprobavanje gipsanih odljeva bilo mi je bezveze samo naljepit leptire tako da sam onda i namljala mak na poklopcu od kutije za cipele tek toliko da vidite kak bi to izgledalo da je na nečem drugom
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 09:50
Originalno poslano od člana crvena dalija crvena dalija napisao:

Klara evo da ti napokon odgovorim lak koji koristim je CRAQUELE MEDIUM SCRAPOLANTE KRAKELIRLAK,dali netko ima iskustva sa njime ja sam opet za vikend kemijala ali ništ od tig potrošit ču sav lak a rezultata nema ,danas ču fotkat salvetice pa ako je tko zainteresiran za razmijenu samo javite na pp,još me jedno zanima dali ti možda znadeš gdije i kad se u zg održava sajam salveta pa da si tamo nekaj nabavim

ovaj naziv mi i ne pomaže puno,
jer je to naziv crackle laka općenito
(screpolante=kreking)... Smile
koji je proizvođač?
to bi već malo više pomoglo...

što se tiče sajma salveta
- tu ti na žalost ne mogu pomoći,
jer nisam iz zagreba...
ne znam održava li se i tijekom ljeta...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 21:05
Nečeš vjerovati ali na ovom glupom laku još piše da je hobi art i da je iz italije i to mu je sve da naljeti farbu na suhi lak u tankom sloju ja bum posijedila i preko ove farbe na kosi,dans sam kupia i novi kist veliki dvadesetku mislim si možda mi je kist premali pa nemam dost široke potez laka ni boje ak ni sutra ne uspije definitivno odustajem radit ču samo dekupaž ,schabi i još kaj ja znam kaj ali raspucavanj ne i basta kak se meni čini meni ni magija nemre pomoč kod laka,tebi veliko hvala na uloženom trudu i želji da mi pomogneš i ja si nekaj mislim da prek ljeta nema ničeg ZG je mrtav po ljeti dobro da dučuni rade ha ha ha
Na vrh
tifany View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tifany Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 21:21
hej dadiljo,nisi jedina kojoj krakl ne uspijeva,ja sam tri bočice kupila do sada raznih proizvođača i NIŠTA od velikih pukotina,a probala sam sve i svašta ,za vidit moje pukotine treba povećalo,baš sam razočarana u tom pogledu,odustala sam do daljnjeg...možda je do mene,hahaha ili do kista ili do boje ...nemam pojma ,ali ne ide i ne ide...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 07:20
Sad si me utiješila ja sam mislila da samo ja to neznam jer gledam galerije i raspukline ovakve onakve te malo praga pa paste a ja ni čmr,i ja sam odlučila još danas probat pa ak nejde nejde pa nemremo baš svi sve znat kaj ni tak ma ima još mali milion mogučnosti kod dekupaža
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 09:35

sad si me do kraja zaintrigirala s tim lakom... Embarrassed  LOL
možeš ga poslikati pa staviti fotku?

cure moje, dalija i tifany,
čini vam se da samo vas dvije muku mučite s lakovima...
bolje da ne znate koliko sam novaca bacila u vjetar
isprobavajući valjda sve moguće kaj postoji na tržištu... Confused  Embarrassed

od dvokomponentnih
stamperijin sotile nikako savladati...
a sad i s "mađarcem" muku mučim...
ubrljavila sam čitavu kolekciju s istim motivom
(poveliku škrinjicu, svjećnjak, noćnu lampicu)...
probala sam na komadu daščice i ispalo je super,
a na radovima neka sasvim druga priča... Unhappy
mima je majstorica sottilea, jani majstorica mađarca...
eto, meni ne idu ni jedan ni drugi... Embarrassed

ono što sam donekle savladala su
stamperijiini: jednokomponentni Country
i dvokomponentni crackle Medium...

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 10:48
Crvena dalijo, ja nisam neki stručnjak prema ostalim forumašicama, ali sa jednokomponentnim krakleom stvarno nikad problema. Probaj ovako kako ja radim (hvala Bi-Biljani na poduci): Nanesem krakle lak tuferom od spužvice, kad se dobro osuši, nanosim boju. Nikad ne ići dva puta po istom mjestu. Ako hoću veće pukotine, nanosim u malo debljem sloju. Ispada mi onako kako ja hoću na svim podlogama, na staklu, na drvu itd.
Nemoj odustati, jer su ti radovi zaista lijepi.
Usput, ti radiš transfer, meni se to čini kao više matematika Unhappy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.