moji počeci- mašta može svašta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
Da se malo hvalim ovo mi je prvi transfer i ja zadovoljna ,pomiješala sa drvofix i lak na vodenoj bazi u približno istom omijeru,nanjela pogladila i ostavila preko noči i to je izašlo iz te mučke
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kako je ovo slatko
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Kutijica je super
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala na pozitivnim komentarima ali meni se i dalje nesviđa
![]() |
|
![]() |
|
JAO upompč izgleda da sm ja jedina koja nezna raspucavanje napravit kak se spada ,pokušala sam jednokomponentnim i nikaj popucalo da mi treba povečalo da se vidi pokušala i nitro boja akrilna boja opet ništa samo sam zafarbala crvenom bojom bijelu majicu dali ima netko od vas savijet šta da radim
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
dalija, kojim jednokomponentnim si radila? meni se od jednokomponentnih najboljim pokazao Stamperijin Country crackle... pogledaj kod mene u galeriji... s njim možeš dobiti od krupnih (kakve su mi na tanjurima, 7. i 8.str.), srednjih pa do sitnijih pukotina (kakve su u unutrašnjosti nekih škrinjica-13.str. sitnije, 26.str.krupnije, 30.str. srednje), ovisno kako želiš... ovisi i kojim bojama radiš... ne raspucava ti ni svaku akrilnu boju jednako... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Dalija-tvoja,kako kažeš mućka,je predivna
![]() |
|
![]() |
|
Sutra ču bacit oko na to koji lak imam ,pa ti javim a upotrebljavam akrilnu boju za beton i jedino raspucavanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Krasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Klara evo da ti napokon odgovorim lak koji koristim je CRAQUELE MEDIUM SCRAPOLANTE KRAKELIRLAK,dali netko ima iskustva sa njime ja sam opet za vikend kemijala ali ništ od tig potrošit ču sav lak a rezultata nema ,danas ču fotkat salvetice pa ako je tko zainteresiran za razmijenu samo javite na pp,još me jedno zanima dali ti možda znadeš gdije i kad se u zg održava sajam salveta pa da si tamo nekaj nabavim
![]() |
|
![]() |
|
0/242e0c8d-DSC00007.JPG">
ovo je smo isprobavanje gipsanih odljeva bilo mi je bezveze samo naljepit leptire tako da sam onda i namljala mak na poklopcu od kutije za cipele tek toliko da vidite kak bi to izgledalo da je na nečem drugom ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
ovaj naziv mi i ne pomaže puno, jer je to naziv crackle laka općenito (screpolante=kreking)... ![]() koji je proizvođač? to bi već malo više pomoglo... što se tiče sajma salveta - tu ti na žalost ne mogu pomoći, jer nisam iz zagreba... ne znam održava li se i tijekom ljeta... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nečeš vjerovati ali na ovom glupom laku još piše da je hobi art i da je iz italije i to mu je sve da naljeti farbu na suhi lak u tankom sloju ja bum posijedila i preko ove farbe na kosi,dans sam kupia i novi kist veliki dvadesetku mislim si možda mi je kist premali pa nemam dost široke potez laka ni boje ak ni sutra ne uspije definitivno odustajem radit ču samo dekupaž ,schabi i još kaj ja znam kaj ali raspucavanj ne i basta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
hej dadiljo,nisi jedina kojoj krakl ne uspijeva,ja sam tri bočice kupila do sada raznih proizvođača i NIŠTA od velikih pukotina,a probala sam sve i svašta ,za vidit moje pukotine treba povećalo,baš sam razočarana u tom pogledu,odustala sam do daljnjeg...možda je do mene,hahaha ili do kista ili do boje ...nemam pojma ,ali ne ide i ne ide...
|
|
![]() |
|
Sad si me utiješila ja sam mislila da samo ja to neznam jer gledam galerije i raspukline ovakve onakve te malo praga pa paste a ja ni čmr,i ja sam odlučila još danas probat pa ak nejde nejde pa nemremo baš svi sve znat kaj ni tak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sad si me do kraja zaintrigirala s tim lakom... ![]() ![]() možeš ga poslikati pa staviti fotku? cure moje, dalija i tifany, čini vam se da samo vas dvije muku mučite s lakovima... bolje da ne znate koliko sam novaca bacila u vjetar isprobavajući valjda sve moguće kaj postoji na tržištu... ![]() ![]() od dvokomponentnih stamperijin sotile nikako savladati... a sad i s "mađarcem" muku mučim... ubrljavila sam čitavu kolekciju s istim motivom (poveliku škrinjicu, svjećnjak, noćnu lampicu)... probala sam na komadu daščice i ispalo je super, a na radovima neka sasvim druga priča... ![]() mima je majstorica sottilea, jani majstorica mađarca... eto, meni ne idu ni jedan ni drugi... ![]() ono što sam donekle savladala su stamperijiini: jednokomponentni Country i dvokomponentni crackle Medium... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Crvena dalijo, ja nisam neki stručnjak prema ostalim forumašicama, ali sa jednokomponentnim krakleom stvarno nikad problema. Probaj ovako kako ja radim (hvala Bi-Biljani na poduci): Nanesem krakle lak tuferom od spužvice, kad se dobro osuši, nanosim boju. Nikad ne ići dva puta po istom mjestu. Ako hoću veće pukotine, nanosim u malo debljem sloju. Ispada mi onako kako ja hoću na svim podlogama, na staklu, na drvu itd.
Nemoj odustati, jer su ti radovi zaista lijepi.
Usput, ti radiš transfer, meni se to čini kao više matematika
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |