Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 00:50
Dok još moj dragi traži signal na tavanu, stavljam vam par sličica !!

Uploaded with ImageShack.us

hahahahhaha . . . . . smile195  mislim da bu fletno doletela hitna kaj nas otpela na psihijatriju . . . . ako susjedi gladaju k nam !!  Moj V. s baterijom na krovu a ja s fotićem blickam vani !!!smile96

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:44
Tako si me dobro nasmijala zadnjom slikom i tekstom,baš su simpa tako zaigrani.Biljke su super a hibići i ružesmile227
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:31
Kamelia, zahvaljujem na posjeti ali i na lijepoj riječi !!smile113

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:29
Prelijepu kolekciju cvijeće imaš
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 12:28

Moram vam pokazati i ove hibiće da ne mislite da sam ja mučiteljica hibića u malim teglicama !!

A zbog malih i velikih ježeva imamo uzbune noćima, dva tjedna !!  Svaki ježev seks moja Ella i Dona objave cijelom susjedstvu, ali i svaku šetnju mojim dvorištem !!  Svake noći barem tri puta iznosimo dečke i cure iz vrta !!  Bojim se da ne upadne koji u jezerce !!  Sinu i MM trebaju rukavice, ali ne i Elli, ona se lopta sa njima, ili bolje reči da ima vlastitu kuglanu, po cijeloj stazi ih provoza u oba smjera !!

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 23:45
Predivno, sve ljepše od ljepšeg!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 23:31

Lanjska sadnica ljetne mimoze, Mirine sjemenkice, prerasla je metar visine i 3 teglu !!

A ovo je aleja prijateljica: Žuta,podranea-Lantana, Djetelina,ljetna mimoza,plavi i bijeli jasmin-Mira, Lantane-Seni, Lab-lab- Anaida, Tritoma-mali kaktus, Krumpirko-mali kaktus, Anaida, Lovro, Erithrina-NBjelovu, judino drvce-tikvić i teta Đurđica,zimska trešnjica-Bebolina  Heart  

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 23:22

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 23:14

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 22:50

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 22:46

Par . . .     vraga par slikica !!  Ajde dobro, par parova slikica, svježe, ispod čekića !!

Moja "kraljica noći"  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 22:37
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

a bit će i kaktusaaaaaa, bockat ćeš se ti meni, draga moja, neću samo ja smile183

S najvećim veseljem ću se diviti njihovoj bockavosti, a ti njima reci . . . .   da me bockaju najmanje kaj mogu, ako već moraju !!Big%20smile

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 22:35
Nadam se da će banane biti dovoljan mamac da Anabistricu namame do mene, ali . . .   mnogo vremena treba proči da se na mojoj banani pojave  plodovi !!  Previše vode bi trebali proteći ispod dravskog mosta do tada !! 

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 01:18
a bit će i kaktusaaaaaa, bockat ćeš se ti meni, draga moja, neću samo ja smile183
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 01:00
Jupiiiiiii, bit će domaćih banana!smile213
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:42
Danas sam bila kod mamine sestrićne i snimim ja kod njezine susjede banane !!  4 ogromne sa velikim listovima i jednu sa plodovima !!  2 sata sam obilazila oko ograde dok se nije susjeda vratila s posla !!  Rezultat, tko pita- dobije !! Prvo mi je rekla nek dođem ujesen kada je sprema unutra - osim ako ne želim ovu koju ima već posađenu u tegli!!  Ja sretna kao malo prase !! 

Usput me ponudila anđeoskim trubama na kojima sam zahvalila jer ih imam previše a ja se njoj revanširam za bananu svojom šarenolisnom bananom !!  Kad je budem vadila za našeg Travu !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:35
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Trubuca ti je tako raskošna!!!
Moje su ove godine debelo zakazale!
smile79

Moje svake godine debelo kasne, al ova je predivna !!  A dupla bijela i žuta imaju samo po cvijetić il dva !!

I tebi smile79  !!     A imam i jednu za koju mislim da je tvoja s Brača !! Jedna se osušila a druga raste, al mislim da ću se za cvijet morati strpiti do sljedeće godine !!

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:13
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

E ova zna što se od nje očekuje za razliku od etrlicije,prekrasna je
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 22:07
kale i ljiljani su predivni,hvala što si tu slikicu podjelila sa nama smile113
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 10:16
 Trubuca ti je tako raskošna!!!
Moje su ove godine debelo zakazale!
smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.