kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala milice na dobrodošlici i na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dobro dosla, sada sam vidjela kako lijepo cvijece imas.... Drago mi je da sam vidjela tu ljepotu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
pridružujem se rado! |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
hibiskus
![]() pandorea ![]() abutiloni ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Već ima!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() dadinice šparogu sam sijala,bit će najesen šparoge i glicinije samo ako bude zainteresiranih. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Draga Kamelija, ovo je sve samo ne skromno! Rozu gliciniju vidim prvi put. Sve u svemu vrt ti je nešto neopisivo, po mom ukusu!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() Hibiskusi su da padneš na tepavice, a ne na tur! Sve ti je prekrasno, mogla bih sve hvaliti do jutra. Gdje si za boga miloga našla šparogu?!? Nisam to vidjela još od djetinjstva. Baš sam se raznježila. A čuvari.... preslatki! |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sve lipše i lipše
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti,toni hvala na posjeti,samo vi navratite
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
"Kišobran" je baš zanimljiv izum za pelargonije
![]() Sad mi je tvoj vrt još sto puta draži kad vidim da u njemu ima "perja i dlaka"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lofus
![]() hortenzija ![]() abutilon ![]() ljiljan ![]() kišobran ![]() ![]() i na kraju čuvar vrta ![]() ![]() i čuvarica Lara ![]() a sve to pod budnim okom prati roda Klara koja se svake go ![]() |
|
![]() |
|
toni to su tropski hibiskusi
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Dali su ovo tropski ili vrtni hibiskusi ljepi su
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() Našla sam loniceru koja mi liči na tvoj grmić ( lonicera tatarica ), možda je ipak bila dobra asocijacija.
|
|
![]() |
|
hibiskusi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ruža penjačica Dortmund ![]() |
|
![]() |
|
Toni,anđelkad hvala vam na posjeti i dobrodošlici Horti-jako sam puno razmišljala i mislila sam, ma nije to tako teško.Nemojte mi zamjeriti na sitnim greškicama.Nadam se da će jednog dana biti lijep kao tvoj.Na zadnjoj slici nije loricena,nego neki grmić, cvatnja mu je u proljeće.Položila sam grančice u zemlju ,tako da te bude čekala. ![]() |
|
![]() |
|
Juuupiiii! Baš mi je drago da si ipak odlučila objaviti slike
![]() Stvarno bi bilo šteta to ne podijeliti s nama.
Što je na zadnjoj slici? Na nešto me podsjeća ali nisam sigurna...Jel neka lonicera?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |