Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...uljez...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Ovo je prije ovih vrućina.
![]() ![]() a ovdje se vidi kako mu je sunce spržilo cvijetove ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Našla sam ga Belice! Stiže u iduću subotu. Ne znam ni koliki je samo sam ga odmah bezecirala
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Karmen, neznam u kojem si dijelu naše lijepe, istina nije često viđen za kupiti, ali obično ga ima u mbm, Zrinjevcu, i cijena zna biti od 80 kn za sraćak od primjerka
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasni krumpirko... kod nas ga nigdje nisam našla u biti jesam na jednom mjestu ali je toliko bio mali i jadan a cijena paprena. Ne znam da li mi je ljepši bijeli ili plavi? Možda oba
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenjar,kako se lijepo oporavio
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo vidiš draga da je sve ok, izgleda divno , to je bila očito samo faza prilagodbe na normalne uvjete. Često se tako događa s kupljenim, nafilanim biljkama.
Prekrasan je ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
a sad je
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas me bio uplasio ovaj moj krompirko,sve mu lisce opalo,bio je u jadnom stanju..presadila sam ga ponove,stavila u sjenu i zaljevala po potrebi..evo ga oporavio se
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
raste brzo, što ga više orezuješ to bolje divlja. Uživaj
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
U svakoj teglici je po jedna centralna grančica,visine otprilike 40 cm s par sitnijih,znači to bi izgledalo ko dvije šibe,tanke.Pitam ,jer ne znam kak brzo raste ,ali uvijek stignem preseliti u veću.Hvala Belica
![]() |
|
![]() |
|
Maris, malo veću nego je sadnica, neznamo kolike si kupila, ali u svakom slučaju zlatno pravilo i tu vrijedi, nema potrebe za ogromnom teglom ako su maleni.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ja sam si danas kupila dvije sadnice ,trebala bi ga presaditi,ali ne znam koliko veliku teglu da odaberem.
![]() |
|
![]() |
|
to joj i ja stalno govorim, ali ruka joj se trese kad škare uzme
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
kamenjar, ovom rascvjetalom bi ja, bez obzira na cvatnju i pupoljke otkinula barem trećinu ovih dugih grana. Riskirala bih sada par cvijetića, ali bi zato uskoro imala rascvalu, gustu kuglu.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar...pitaš da li ga i u tijeku vegetacije možeš rezuckati - možeš, a i potrebno je jer je poprilično "razbarušen" grm ako ga se ne drži pod kontrolom
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Evo i moj "krumpirko" počinje cvasti...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |