Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 251> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Free tvoj vrt je jedan od onih iz kojih mi je teško izaći! Čudi me da izbacujete ježiće iz vrta, ja bih tako željela da mi barem jedan dođe
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno,predivno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Od nevinih ružica, predivnih hosti, kraljica noći, noćnih dama, astiba... da ne nabrajam dalje sve je zdravo, njegovano i predivno!
A kaj pa ve, jel ima kakvoga dežđa pri vami ili zaljevaš z Drave ili z pipe? |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pregledavam zaostatke i imam što vidjeti.Ove noćne su ti prekrasne i jako lijep izbor cvijeća.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opet sam prošetala tvojim prekrasnim vrtom i kao i uvijek, zanijemila sam od ljepote!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mirijevo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Mislim na ovu:Biljčica za koju sam dugo mislila i veselila se da je paulovnija, narasla je preko 1m visine i ima pupoljke !! Valjda ću kad procvijeta, napokon saznati, što je ?? Prešla je 1,20m u visinu!!
|
|
![]() |
|
Mirijevo ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
Istu takvu biljku imam i ja. Skoro je pocela da cveta. Svaki dan po jedan narandzast cvetic. Da li si saznala o kojoj je biljci rec?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
ja sam kod tebe, ako ne stvarno, onda barem virtualno.
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
pozdrav iz hlada
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Samo na brzinu pozdrave lijepe ostavljam!!
Vrtek ti je prekokrasan, kao i uvijek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ponukana tvojim pozivom pri prošloj šetnji malo sam sjela uz tvoje jezerce i odmorila, te se dosita nauživala u flori i fauni
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() Tvoji komentari su me dobro nasmijali. Bljeskalo u vrtu i po krovu ![]() Ali sličice su predivne, hoste, dipladenije, mimoza, i bananu imaš ![]() Jezerce i okoliš je predivno. Bravo vrijednice naša. Ali Ela je prava. Puno pozdrava i pusa. ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
cvijeće kao i uvijek
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne noćne ptičice...ups. sličice
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() A onda si me pak opet nasmijala za susjede, ma ko još mari kaj susjedi misle. A naravno cvijeće ti je fenomenalno, kad vidim te tvoje gomile teglica, fino me utješiš, jer znam da ja onda definitivno nisam pretjerala. ![]() ostavljam tebi i tvom vrtu lijepe pozdrave |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Moj dragi je sišao sa krova !! I sada bi da vidi jesu li našli našu gospođu Karinu, pa ja silazim s radnog mjesta !! Laka vam nočkica !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |