Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
ljiljus nisam te zaboravila,nego si mi mahala kad sam pisala.Evo sad ti mašem.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić i meni je ta tritoma lijepa jer je nešto drugačija od ostalih jer joj je cvijet kraći,ali širi i lišće je tamnije i jače.Imam i onu drugu,ali ova uvijek ima više cvjetova.
belica znam ja da ti vrijedno pratiš događanja u mom vrtu i hvala ti na tome.Ti si moj dragi gost,ma šta gost,gotovo ću te posvojiti. aralija moram priznati da se vrt dobro drži,ali to su sati i sati zalijevanja.Mislim da slijedeću godinu neću dočekati bet navodnjavanja kap po kap,jer ovo jako dugo traje pa ne stignem ništa drugo. Anastazija hvala ti na šetnji i sigurno bi mi dobro došao koji tvoj borić zbog hlada,ovdje ga fali. svesa hvala ti na posjeti jer ti si moj rado viđeni šetač i gost i drado mi je kad dođeš. Horti i meni bi jutros dobro došla kava na onom balkonu,ako zbog ničeg drugog onda samo zbog pogleda.Imam ja i ovdje lijepi pogled samo nije onako plav. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Camellia
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Nema me dva dana i propustim hrpu novih slika. Ipak sam sad sve nadoknadila. Pet plus za tvoje dečke, sve su zadatke odradili kad je sve u tako dobrom stanju
![]() Kad budem pila kavu, otvorit ću si morsku sliku i zamislit da sam na onom balkonu
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Camellia,drago mi je da si tu,jer stvarno nam pokazuješ pravi raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve ti je tako lijepo da ništa neću posebno izdvajati jer to stvarno ne bi bilo fer ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uhvatih malo vremena prije nego odem na kupanje i škicnem na forum a ono dočekalo me prelijepo cvijeće koje kao da nije osjetilo da si odsutna, a bogme za donijet teglice s Jadrana treba ti karavan. Prekrasno je sve kao da kod vas na gruntu nije suša i vruće. Cvijeta kao da je svibanj, valjda imate noćne vlage čega smo mi lišeni pa tako sve pomalo odlazi bez obzira na zaljevanje. Još jednom sretan povratak i ugodno druženje sa svojim biljčicama (ipak je najbolje kad je mama prisutna).
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
opet sam tu...
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepo cvijeće Camellia, posebno me oduševila ona narandžasta tritoma!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Još neumorno cvijeta |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 235236237238239 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |