Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778> |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ova slika me je oborila s nogu...Tija,gde si se to popela da nam pokazes ovu lepotu? ili je to neki fotografski trik?Cvece ti je divno,divno,predivno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jaco samo ponavljaj :))
Olja nisam se ja već moj dragi, gore na tavan, pa širokokutni objektiv i dobiješ ovakvu fotku .... nema trikova :))
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Fotografije + muzika= p r e d i v n o, uživanje i za oči i za uši. Hvala ti.
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno,Tija,sve je bujno,svježe,kao da nema ovih velikih vručina kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako, jako lijepo, savršeno osmišljeno,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ovo nije vikanje ovo je divljenje P R E K R A S N O!!!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Tomice puno ti HVALA!!!
Sveso snimljeno je prije njih ;) ...
Glikica o savršenosti se da raspravljati, ali svejedno hvala na lijepim riječima :))
Anđo tvoje vikanje me razbudilo ..... puno hvala :))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tija, ovo zadnje je pasiflora ? Ludo !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica je prava pravcata pasiflora i to allardi :))
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
mmmm... zar uopće išta i reći? Slike i cvijeće doista govore sve same.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala vam dragi moji ..... evo nešto sitno novih
IMG]http://i435.photobucket.com/albums/qq71/Dadek/Tijin%20album/2012/08-2012/_D267716.jpg[/IMG] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno i svježe,
![]() |
|
![]() |
|
Nudim, dajem, poklanjam Echinops ritro 'Veitch's Blue' ... meni je prevelik zauzima puno mjesta i guši mi ostale biljke ..... zbog njega mnoge nisu ni cvale ... Prednost ima okolica |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
panoramik ti je
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Jel može malo u Trnjane ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
E da idemo sad ovaj vikend kako smo planirali dovezla bi ti ga .... ovako ja nudim taj cijeli "grm" i dok ga izvadim ima cca 10 kila a to mi se ne isplati nikako slati poštom jer dođe skuplje nego cijela biljka.
|
|
![]() |
|
sve ok, kad budete dolazili svakako se javi, da se vidimo ....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |