Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 233234235236237 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 11:12
belica uživaj sad malo i odmori se,misli na nas i nadaj se da će ti susjeda biti pažljiva prema ljubimcima.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 11:03
maris40 moram priznati da sam baš ponosna na češnjak,a pekmeze volim kuhati.Kuham ih česti i nikad odjednom ne previše.Svaki put 6-7 teglica i od raznog voća,a najveće otkriće mi je pekmez od bundeve.

svesa taj pogled volim i ja,a usput me podsjeti da moram zaliti voćnjak.

Retriver Sara nadam se da će ti palačinke biti fine uz moj pekmez.Ove godine ima dosta voća pa će se i ukuhavati.

hana ja sam slučajno na televiziji gledala prilog o tom trogirskom češnjaku i prvom prilikom kad sam bila u Trogiru odmah sam ga kupila.Mislim da je mali vjenčić od 10 kom bio 35 kn(nije baš malo).Sve što sam kupila posadila sam.Ovo što imam ni meni neće biti dovoljno za sadnju.Ako opet budem išla na jug,morat ću kupiti još.Moram priznati da je drugačiji i bolji.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 10:54
Pa pa, draga moja uživaj u gruntu i budi vrijedna kao i uvijek dok se ja vratim. Mislit ću na tebe.. smile78
belica,zagreb
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 10:31
bila si jako vrijedna,daj molim te reci kako doći do sjemena takvog češnjaka? hvala
"Chi pianta un giardino semina la felicità"

Amelia,It
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 10:25
Nakon jučerašnjeg razgovora na kavi, dođoh pregledati novitete iz Kalije...moram ti reći da su sve biljkice neobično lijepe, ali kalanhoica mi je favorit broj jedanStar...pletenica češnjaka odlično izgleda, to mi je oduvijek prekrasan ukras na terasama i balkonima...a za teglice pekmeza na prozoru samo mogu reći da je to jučer bilo krasno malo iznenađenje, a u koje si uložila veliki trud...po ovoj sparini i vrućini uz štegdnjak...svaka častSmile.
pusa dragaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 21:06
jako si vrijedna i sve ti je kao i uvijek lijepo,jako mi se sviđa pogled kroz prozorsmile72
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 08:41
Vjenčić od češnjaka je ,a teglice s pekmezima ...ma šteta ih je otvarat   
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 08:36
belica ti znaš da je meni dva tjedna falio grunt,uživam čak i u kuhanju pekmeza i zalijevanju(zalijevanje inače mrzim).

Horti ma ja dobro podnosim vrućinu i stalno nešto sadim i presađujem bar u teglice,jer zemlju na mjestima mogu krampom kopati.

moom šalje ti pozdrave sa brega.

Anastazija hvala na šetnji i često dok gledam tvoje stranice mislim na onu hladovinu koje kod mene neće biti još sigurno 5 god.Morat ću popikati suncobrane jer trava mi je suha.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2012 u 05:48
dobro ti jutro vrijedice , jel sad konačno kiša zalila sve? Kod mene je lila kao iz kabla . Bio je to takav pljusak da me čak uspio probuditi. Želim ti lijep početak dana, jer znam da će popodne biti još lijepše Wink
belica,zagreb
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 23:09

Svaka ti čast!
Ja se stalno samo preznojavam i umirem od vrućine  Unhappy.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 21:05
smile55
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 20:15
Što je veća vrućina ti si sve aktivnija: kuhaš pekmeze, pleteš vijence, zalijevaš, šopingiraš... I ja se ko i Belica pitam od kud crpiš snagu?
Ja se umorim samo čitajući što sve radiš smile39
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 19:19
Bravo!!! A ja sam bila tak vrijedna danas da sam se prosto oznojila izležavajuči i prehranjivajući čitav dan. Big%20smile

Odakle ti pobogu energije po ovoj vrućini?

belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 19:15
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 19:13

I skuhala sam pekmez od marelica
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 19:09

Malo je mračno,ali ovo je na sušenju moj prvi uzgojeni češnjak i težak oko 3 kg,sama sam isplela.Napominjem da sam sjeme kupila u Trogiru prošle godine i to je naša zaštićena vrsta,a karakterističan je jer je prošaran ljubičastim.Ovaj je posađen u jesen,a proljetni još raste.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 19:02

Ovaj ljepotan mi je promaknuo
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 18:59
maris i belica puno hvala na posjeti.Da ne ispadne da sam se danas samo šetala,pokazat ću kako sam bila vrijedna i to po ovoj vrućini.Evo mašem vam.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 16:22
opet si šopingirala- gotova si! službeno si zaražena sukulentima LOL
krasni su draga !!!! Pazi da ne završiš ko mnogi... s tisuće i tisuće teglica. LOL
belica,zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 16:21
Daaaaa,to je ta KalanhoaClap,malo si se šetala do Kalije ?Embarrassed

Naravno i sve ostalo ti je predivno,a o malim adeniumima da ne pričam,prekrasni susmile71.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 233234235236237 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.