Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomice puno ti HVALA!!!
Sveso snimljeno je prije njih ;) ...
Glikica o savršenosti se da raspravljati, ali svejedno hvala na lijepim riječima :))
Anđo tvoje vikanje me razbudilo ..... puno hvala :))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ovo nije vikanje ovo je divljenje P R E K R A S N O!!!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako, jako lijepo, savršeno osmišljeno,
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
predivno,Tija,sve je bujno,svježe,kao da nema ovih velikih vručina kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Fotografije + muzika= p r e d i v n o, uživanje i za oči i za uši. Hvala ti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jaco samo ponavljaj :))
Olja nisam se ja već moj dragi, gore na tavan, pa širokokutni objektiv i dobiješ ovakvu fotku .... nema trikova :))
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
E ova slika me je oborila s nogu...Tija,gde si se to popela da nam pokazes ovu lepotu? ili je to neki fotografski trik?Cvece ti je divno,divno,predivno! |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
MORAM PONOVITI OVU SLIKICU-
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala na lijepim riječima i nudim vam nešto za uživanje fotke mog muža http://www.youtube.com/watch?v=4yid09o1JMM
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tija, uvijek mi je jako lijepo zaviriti u tvoj vrtek.
Kako se je sve super popunilo, hostinjak me još uvijek obara s nogu, a fotografije su priča za sebe! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvoj vrt uvijek rado svratim, uživam u šetnji kao i prvog dana. Danas mi je pažnju posebno privukla ona ružičasta ruža. Kako se zove, je li penjačica ili floribunda?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tija, maloprije sam na fejsu lajkala tvoje fotke, a sad ću opet i na forumu...Predivno cvijeće, profesionalne fotke...savršena kombinacija!!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija,ja se jesam registrirala prije par dana,ali sa svim vašim vrtovima i predivnim cviječem sam dosta dugo,a sada sam skupila hrabrosti i javiti vam se.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ovdje sve buja i
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Svesa pa pred par dana si se registrirao...kako od samih početaka :) ? Pa bilo je "nekih" promjena, "sitnica" je to .... hvala ti
|
|
![]() |
|
Tija,i tvoj vrt gledam od samih početaka.bilo je nekih promjena i sve mi je bolji.tvoj vrt je VELIKI u malom.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |