Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bravo!!! A ja sam bila tak vrijedna danas da sam se prosto oznojila izležavajuči i prehranjivajući čitav dan.
![]() Odakle ti pobogu energije po ovoj vrućini? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Što je veća vrućina ti si sve aktivnija: kuhaš pekmeze, pleteš vijence, zalijevaš, šopingiraš... I ja se ko i Belica pitam od kud crpiš snagu?
Ja se umorim samo čitajući što sve radiš
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Svaka ti čast! Ja se stalno samo preznojavam i umirem od vrućine ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro ti jutro vrijedice , jel sad konačno kiša zalila sve? Kod mene je lila kao iz kabla . Bio je to takav pljusak da me čak uspio probuditi. Želim ti lijep početak dana, jer znam da će popodne biti još lijepše
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
belica ti znaš da je meni dva tjedna falio grunt,uživam čak i u kuhanju pekmeza i zalijevanju(zalijevanje inače mrzim).
Horti ma ja dobro podnosim vrućinu i stalno nešto sadim i presađujem bar u teglice,jer zemlju na mjestima mogu krampom kopati. moom šalje ti pozdrave sa brega. Anastazija hvala na šetnji i često dok gledam tvoje stranice mislim na onu hladovinu koje kod mene neće biti još sigurno 5 god.Morat ću popikati suncobrane jer trava mi je suha. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Vjenčić od češnjaka je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
jako si vrijedna i sve ti je kao i uvijek lijepo,jako mi se sviđa pogled kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Nakon jučerašnjeg razgovora na kavi, dođoh pregledati novitete iz Kalije...moram ti reći da su sve biljkice neobično lijepe, ali kalanhoica mi je favorit broj jedan
![]() ![]() pusa draga
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
bila si jako vrijedna,daj molim te reci kako doći do sjemena takvog češnjaka? hvala
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Pa pa, draga moja uživaj u gruntu i budi vrijedna kao i uvijek dok se ja vratim. Mislit ću na tebe..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 moram priznati da sam baš ponosna na češnjak,a pekmeze volim kuhati.Kuham ih česti i nikad odjednom ne previše.Svaki put 6-7 teglica i od raznog voća,a najveće otkriće mi je pekmez od bundeve.
svesa taj pogled volim i ja,a usput me podsjeti da moram zaliti voćnjak. Retriver Sara nadam se da će ti palačinke biti fine uz moj pekmez.Ove godine ima dosta voća pa će se i ukuhavati. hana ja sam slučajno na televiziji gledala prilog o tom trogirskom češnjaku i prvom prilikom kad sam bila u Trogiru odmah sam ga kupila.Mislim da je mali vjenčić od 10 kom bio 35 kn(nije baš malo).Sve što sam kupila posadila sam.Ovo što imam ni meni neće biti dovoljno za sadnju.Ako opet budem išla na jug,morat ću kupiti još.Moram priznati da je drugačiji i bolji. |
|
![]() |
|
belica uživaj sad malo i odmori se,misli na nas i nadaj se da će ti susjeda biti pažljiva prema ljubimcima.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zaista si bila vrlo vrijedna,bravo za češnjak i pekmez,a vidim da se broj teglica ubrzano povečava
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus hvala ti na šetnji i danas sam gledala češnjak s prijateljicom koja je iskusnija vrtlarica od mene i rekla mi je da su glavice velike.Puno je krupniji od sjemena koji sam posadila.
Retriver Sara hvala ti na prepoznavanju.Znala sam da je neka margaretica po lišću,ali nisam znala točno.Znaš i sama kad kupuješ na tržnici da ti kažu da je to krasna trajnica,a nemam uvijek vremena tražiti po netu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vvidim da si se osigurala za borbu protiv gripe
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sretna sam da je jedan od ovih pekmezica dosao u moje vlasnistvo. Meni ga je zal otvoriti, bas lepo izgleda. Jos jednom, hvala ti. ![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
A ja sam svoj pekmez otvorila i probala, naravno. Pa ne mogu ga pohvaliti ako ne probam, kaj ne? Sad mogu reći, pekmez je izvrstan, skoro sam ga pol pojela onak sa žlicom bez kruha i putra. Nisam mogla prestati.
A češnjak, jedan si dio ostavi za sadnju, a jedan dio za kuhanje. Onda trebaš ostaviti koji da procvate i ode u sjeme, pa to sjeme koje izgleda ko mali češnjakeci trebaš posijati na jesen. I tak u krug, onda imaš stalno svoj češnjak.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |