Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 14:04

Hipoestesima ne smeta sunce ni suša
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 09:07
aralija šaljem ti pozdrave sa brega.Sukulenti su zbrinuti,a jedan zadarski adenim samo što nije procvjetao.Za sad je polica nadopunjena samo sa jednom teglicom.

Retriver Sara leđa su loše,bole još uvijek.Jučer je MM orezivao lavande i zaključio da i njega odmah zabole leđa.Ostalo ih je još desetak.Sad idem raditi od njih tuljce tako da se cvijet ne osipa.Poslije mogu ravno na Dolac prodavati.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 08:28
kako je leđobolja?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 17:13
Vidim da je podignuta palica "ispravak netočnog navoda" a koliko ih je šapni nitko neće čuti, a ja stavila sličicu s 4 kaktusićai i 2 adeniuma s time se hvalim, ma ima nešto bjede u vrtiću pa ću ovih dana to staviti .
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 15:22
ljiljus

Carol

Ksan

Retriver Sara

Svima mašem,ako me ne vidite,sakrile me lavande.Sara operacija lavande još nije gotova,leđa me bole.Do subote će valjda biti gotovo.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 09:01
kuc...kuc...kuc...operacija Lavanda uspješno okončana?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 01:26
Opet sam malo šetala smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 00:53
Camellia, smile57
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 23:39
Lipik
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 22:21
mali kaktus nisam ni ja znala da ih skupljam,to ti sve u zadnji mjesec dana i ne okrenem se,a ono trebaju police.Još ima adeniuma i sukulenata koji su u kući.Sva sreća da se ova polica može dograđivati lijevo i desno,ha,ha,ha.Ako ovo moji čitaju,dobit ću zabranu sakupljanja.Ti si mi jedna od onih koji su me potaknuli i sretna sam zbog toga.Mislim da neću skupljti kaktuse jer su se moji nekoliko puta dobro bocnuli.

Retriver Sara hvala ti na šetnji.Berba lavade se produžila,ima ih 68.Bila sam uvjerena da ih je oko 50.Znaš koliko je ima kad je bacamo.Ono što smo ostavili previše je za cijelu ulicu.Moji hipoestesi su mi baš krasni.To su već mali grmovi i ni jedan list nije požutio od vrućine,čak i suša im ne smeta.Sad samo treba vidjeti za zimske uvjete.Piše -7,ja ću ih zaštiti pa ćemo vidjeti.Kupila sam ih na Sesvetskom sajmu po 5 kn.Imam i ja delosperme,narančastu,crvenu i bijelu,žuta mi se prošle godine smrznula.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:57
hej dragaSmile...i mene bole leđa, baš sam si vrijedna ove dane pa me malo stislo...jel mi vjeruješ da sam si neki dan baš mislila kak sam te na kavi zaboravila pitati za hipoesteseWink...uglavnom, baš se veselim kaj su ti živi i kaj tako predivno izgledajuClap...zaista su se razbujali..kaj si ih kupila na sesvetskom sajmu?
Ova menta ti je luda, otkačena, baš mi je po guštuSmile, kolekcija sukulenata prelijepa...ma tko se ne bi na njih navukao, samo problemi nastupaju zimi kada ne zna čovjek kam bi s njima...nadam se da ćeš ih imati gdje smjestiti...
Crvena delosperma mi je predivna, kupila sam bijelu i crvenu, ali su izgleda obje bijeleShocked, a prošle godine sam posadila žutu u vrtu  smrzla mi je zimi, no ova zima je bila katastrofalna pa i nije čudo...
pusa koka

zagreb
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:44
Evo me opet na tvom bregeku,pa ti si vrijedna kao mrav,nisam znala da si i sukelente počela skupljat,svi smo ovdje zaraženi.LOL
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:40
stefica.n hvala ti na šetnji i posjeti me opet.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:35
aralija baš i ne stignem,uvijek mi je dan prekratak.Jutros sam zalijevala (i usput plijevila korov) skoro 5 sati.Poslije toga presađivala ono što vidiš na policama,ne sve,a kad zahladi idem opet orezivati lavande.Ja imam berbu kao da živim na Hvaru,mogla bi ulje praviti.I ispravak netočnog navoda,broj teglica je veći jer su mi na prozorima adeniumi i još neki sukulenti i ostalo kućno bilje

Anastazija vidiš kako ste svi vi djelovali na mene,sukulenti me progone kud god krenem,osvojili su me.Na polici ima i tvojih.

svesa ja sam ti istočno od Zagreba 12 km,na Martin Bregu iznad Dugog Sela.Onaj pogleg je prema Kloštar Ivaniću

maris i tvoja je zasluga što nemilice skupljam sukulente,samo ne znam kako ću ih zbrinjavati po zimi,a valjda ću se snaći.Kod mene je "pao" još jedan pekmez.Uvijek kuham kad ima voća bar 2 kg,brzo je gotov.Moram skočiti na plac i kupiti borovnice,taj mi je najdraži.

aralija teško će danas pasti 100 stranica,lavande čekaju,poslije me toliko bole leđa da mi je najdraže samo sjediti.

Svima šaljem pozdrave sa brega.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:26
Prekrasno cvijece Clap
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:13
Predivno smile57
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:11
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:09
Uskoro pada i 100 stranica ako ovako nastaviš danas.........
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:07
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 15:05
Jučer je isproban tvoj pekmezić,mogu samo reći -savršenstvo Clap.Biljčice su ti prekrasne,bile na stolu,na polici ili u vrteku.Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 228229230231232 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.