Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hipoestesima ne smeta sunce ni suša |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
aralija šaljem ti pozdrave sa brega.Sukulenti su zbrinuti,a jedan zadarski adenim samo što nije procvjetao.Za sad je polica nadopunjena samo sa jednom teglicom.
Retriver Sara leđa su loše,bole još uvijek.Jučer je MM orezivao lavande i zaključio da i njega odmah zabole leđa.Ostalo ih je još desetak.Sad idem raditi od njih tuljce tako da se cvijet ne osipa.Poslije mogu ravno na Dolac prodavati. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Vidim da je podignuta palica "ispravak netočnog navoda" a koliko ih je šapni nitko neće čuti, a ja stavila sličicu s 4 kaktusićai i 2 adeniuma s time se hvalim, ma ima nešto bjede u vrtiću pa ću ovih dana to staviti .
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ljiljus
Carol Ksan Retriver Sara Svima mašem,ako me ne vidite,sakrile me lavande.Sara operacija lavande još nije gotova,leđa me bole.Do subote će valjda biti gotovo. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opet sam malo šetala
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia,
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
mali kaktus nisam ni ja znala da ih skupljam,to ti sve u zadnji mjesec dana i ne okrenem se,a ono trebaju police.Još ima adeniuma i sukulenata koji su u kući.Sva sreća da se ova polica može dograđivati lijevo i desno,ha,ha,ha.Ako ovo moji čitaju,dobit ću zabranu sakupljanja.Ti si mi jedna od onih koji su me potaknuli i sretna sam zbog toga.Mislim da neću skupljti kaktuse jer su se moji nekoliko puta dobro bocnuli.
Retriver Sara hvala ti na šetnji.Berba lavade se produžila,ima ih 68.Bila sam uvjerena da ih je oko 50.Znaš koliko je ima kad je bacamo.Ono što smo ostavili previše je za cijelu ulicu.Moji hipoestesi su mi baš krasni.To su već mali grmovi i ni jedan list nije požutio od vrućine,čak i suša im ne smeta.Sad samo treba vidjeti za zimske uvjete.Piše -7,ja ću ih zaštiti pa ćemo vidjeti.Kupila sam ih na Sesvetskom sajmu po 5 kn.Imam i ja delosperme,narančastu,crvenu i bijelu,žuta mi se prošle godine smrznula. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hej draga
![]() ![]() ![]() Ova menta ti je luda, otkačena, baš mi je po guštu
![]() Crvena delosperma mi je predivna, kupila sam bijelu i crvenu, ali su izgleda obje bijele
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo me opet na tvom bregeku,pa ti si vrijedna kao mrav,nisam znala da si i sukelente počela skupljat,svi smo ovdje zaraženi.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
stefica.n hvala ti na šetnji i posjeti me opet.
![]() |
|
![]() |
|
aralija baš i ne stignem,uvijek mi je dan prekratak.Jutros sam zalijevala (i usput plijevila korov) skoro 5 sati.Poslije toga presađivala ono što vidiš na policama,ne sve,a kad zahladi idem opet orezivati lavande.Ja imam berbu kao da živim na Hvaru,mogla bi ulje praviti.I ispravak netočnog navoda,broj teglica je veći jer su mi na prozorima adeniumi i još neki sukulenti i ostalo kućno bilje
Anastazija vidiš kako ste svi vi djelovali na mene,sukulenti me progone kud god krenem,osvojili su me.Na polici ima i tvojih. svesa ja sam ti istočno od Zagreba 12 km,na Martin Bregu iznad Dugog Sela.Onaj pogleg je prema Kloštar Ivaniću maris i tvoja je zasluga što nemilice skupljam sukulente,samo ne znam kako ću ih zbrinjavati po zimi,a valjda ću se snaći.Kod mene je "pao" još jedan pekmez.Uvijek kuham kad ima voća bar 2 kg,brzo je gotov.Moram skočiti na plac i kupiti borovnice,taj mi je najdraži. aralija teško će danas pasti 100 stranica,lavande čekaju,poslije me toliko bole leđa da mi je najdraže samo sjediti. Svima šaljem pozdrave sa brega. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno cvijece
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uskoro pada i 100 stranica ako ovako nastaviš danas.........
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jučer je isproban tvoj pekmezić,mogu samo reći -savršenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |