Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji počeci- mašta može svašta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji počeci- mašta može svašta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
Korisnik
Poruka
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 19:32
LJEPO kad sljedeči put kreneš u SV.Nedelju javi rado ču te počastit kavom jer ja sam u susjedstvu a na Laništu mi sestra živi,ja kad se pojavim u ofertisimi več se trgovkinje pogledavaju ono vidi poet ona baba sa groznim ukusom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 19:45
Super! onda kad se vratim iz Rijeke, se nađemo na kavi i opustošimo Offertissimu, a i sviđaju mi se neke od tvojih salveta pa ako još budu na raspolaganju možemo mjenjat!
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 19:48
Naravno ,bit če mi jako drago a i što se salveta tiče spremim ti pa da te čekaju kad dođeš
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2012 u 20:01
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:38
ovo je napokon pravo raspucavanje
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:40
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:48
mala roza kutijica mojoj unuci koja se treba rodit kroz 20 dana
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:51
malo schabi i lavanda ,ima toga još ali ostatak sutra
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 19:53
 sve mi se svidja ne bih nista izdvojila ,bravo dalijaClap
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 20:36
hvala ljepa
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 12:43
još jedan transfer na platnu djetešce na slici je moje unuče
Na vrh
dinazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dinazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 13:01
ova kutijica s maćuhicanma je baš po mom guštu! super je!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 18:59
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 14:19
Originalno poslano od člana sarita banana sarita banana napisao:

sve mi se svidja ne bih nista izdvojila ,bravo dalijaClap

potpisujem... Approve   Thumbs%20Up

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 12:09
krasni radoviClap
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 16:42
Hvala ti na komentaru to su diječje igrarije prema tvojim radovima kad narastem želim biti ko ti
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 17:25

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2012 u 17:29
to bi trebo biti pitoriko pa molim majstorice da vele sve kaj nevalja a kak se meni čini skoro sve nevalja ,da u živo se nevidi ovaj salvete prijelaz čekam komentare da popravim greške pa da ju polakiram

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2012 u 19:41
POŠTO NEMA ODGOVORA JA ČU SVE PRELAKIRAT PA KAJ BU BU

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 09:00
preuređeni stari sap viježba pitorika

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.