Mahune |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pridružujem se problemu, kod mene ista stvar
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Chucky da dobro ti je Pustolov rekla,prevelika suša,kod mene je isti problem s visokim grahom,uopće niti raste niti cvate,a o plodu onda da i ne sanjam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
imam isti problem razlog je prejaka susha
![]() |
|
![]() |
|
chucky ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Imam problem s mahunama.
Imam nisku i visoku vrstu. Obje su lijepo niknule i razvile se. Visoke su oko 2m u visinu. Zemlja je pognojena i malčirana te ih redovito zalijevam. Problem je što nemaju niti jedan plod. Da li netko zna mogući razlog što nemaju plod? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |