Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Senini ukrasni grmovi i stabalca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Senini ukrasni grmovi i stabalca

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 13:48
Evo jedne ceasalpinije koja je sama nikla, vjerojatno iz žile stare jer jako brzo raste. Ako na zimu preživi presađivanje iz zemlje u teglu, udomit će je belica.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 13:37
Tamnija roza lagerstroemia je u punom cvatu. Nema baš lijepi oblik, morat ću ju na zimu bolje oblikovati.

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 13:34
Procvjetale su dvije male samonikle lantanice. Kad vidim prvi pup na samonikloj lantanici jako sam znatiželjna kakve će boje biti.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 14:59
Vratila sam se par stranica unatrag, da vidim šta ima novoga, i vidim već sam ti poslinila alstromerie, a to je samo dokaz koliko brzo zaboravljam !!!  Da nije smiješno bilo bi žalosno !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 14:56
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Procvjetala je monarda koju sam dobila od Free.

Da sam znala da će ti tako brzo procvasti monardasmile64 (moja je procvala tek druge godine)!!!   Ali vidjevši ovu susjedu pored nje,  morala sam staviti druge  Geek !!!!  Mogu samo plakati nad rupom gdje je bila moja, jer ostala je samo prazna jama !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 14:51
Dok čekam da moje lagerice precvijetaju, uživat ću u tvojim već rascvijetalim !!   Prekrasno izgledaju, posebno bijela !!  Lijepi pozdrav ti ostavljam !!!smile219

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:40
Crvenka me osuševila, kako se zakorjenjuje?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 10:59
Crvena lagerstroemia

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 06:31
Seni, zaista imaš prekrasne grmove u vrtu!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 00:17
Seni, kao i uvijek, sve je predivno!
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 23:50
Cvijet jedne neobične fuksije

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 23:48
Evo kako napreduje moja nova stablašica.

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 11:23

Meni je ova lantana predivna !!!!!!!!!!!!! Clap
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 10:55
Anđelka, nisam ovakvog nakom dala na kavi nego bijeli koji mi je ljepši od ovog.

Ostao mi je stisnut između abelija pa se ni ne vidi dobro. Kad sadim biljke nemam predođbu kolike će narasti pa mi se dogodi da jedna drugoj smetaju.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2012 u 21:47
Originalno poslano od člana seni seni napisao:

Nekoliko slika iz mog sprženog vrta.

Hibiskus

Ajme seni ,da nije lipa? Ma prilipa je kao i ovaj hibić.Je li od njega mladunac dilan na kavi?
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 15:05
Belica, drago mi je da si uskoro tu.

Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 14:39
ja ti taman onda stižem ovaj put u pravo vrijeme, za kavu ili sokić se ja selim s svoje terase k tebi tak da znaš, lijepši mi je pogled sigurno. Nemoj se smijati LOL u subotu sam već tu...
belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 14:03
Prošetala sam ovim predivnim vrtom i ni sama ne znam kako ga do sad nisam vidjela.Ovo što sam danas vidjela oduševilo me.Prekrasne lantane,lagerice(bijela me bacila s nogu),abelija,ne znam što ne spomenuti.Ja najviše volim ukrasno grmlje kad je u obliku malog drveta,zato kod mene još jedno oduševljenje više.
Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 13:07
Bijela abelija

Na vrh
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2012 u 13:06
Roza abelija

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.