Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 251> |
Korisnik | ||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Da ne biste mislile, da sam zavaljena u debeloj hladovini, pokazat će vam ove sličice !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Malo po malo, sve više dobiva slika mog ružičnjaka onaj oblik koji sam si zamislila prije 2 godine !!! |
||
|
||
![]() |
||
|
Misty, dobrodošla !! E pa da znaš, miriše . . . . posebno !! Lijepo te je vidjeti !!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa vidiš da pelcam!! Zadnja opsesija - okruglo kamenje:japičin mlinski, svekrvin za zelje, okrugli brački i najmanji -pješčanik, ručno oblikovan !! |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Vesela Free, i mene je jučer kiša osvježila, bormeš je grmjelo i sjevalo na veliko.. |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Zapamti draga
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Drago mi je da imaš ponešto od mene, uspomena na dane druženja za za plavi obzor... pa možeš ga doći vidjeti ![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Kamen morski, kamen riječni, kamen mlinski, kamen ... ne znam više....
Mislim stvarno , a di su pelceri ? |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
prekrasno,free,prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
u tvom vrtu uvijek krasno.baš sam uživala
|
||
![]() |
||
|
Camelia, hvala na posjeti!! A mlinski kamen, ma to je samo trenutak da udovoljim MM!! On bi odma i sada !! Ostaje samo palma (naravno-do zime!!) A za okolo, bojim se da neću stavljat ništa, tu ima prvog jutarnjeg sunca, pa će to biti moje omiljeno mjesto za prvu jutarnju
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Kod tebe je uvijek lijepo prošetati.Mlinski kamen si odlično iskoristila,sviđa mi se.
![]() |
||
![]() |
||
|
Kad ti veliš moon da su krasne, onda valjda jesu !! A i tvoja bugica je krasna !! Ju pošalješ k meni na zimovanje ?? MK je rezervirala zimovalište za svoju bugicu !! hahahaha
Drago mi je da je adam dobro, a kak nebi bio kad je tvoj vrt pun krasnih rasvjetanih Evica !!! Eh, kad bi znala dal imam kaj tvojega s kavice ?? Možda i nekaj tvojega viđam svaki dan, a neznam da je od tebe !! |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Ima ima - tvoj adam je kod mene i ima 4 lista.
Što ti imaš mojega - e to ne nam, ne znam što si i da li si što pobrala od mojih biljkica na onoj kavici....
Inače, da da, vidim ja MK da ima i tvoga, samo sam se malo zekala...
Bdw ruže su ti krasne
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Kad se sjetim kakva im je mama, dođe mi da plačem !!! Ali, procvao i drugi !! Kasnije će treći, pa četvri, pa peti, al će opet svi zajedno biti na 1/3 od mame !!! |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ajme, kaj je veliki slika, a u stvarnosti ahimentes stane u kutiju cigareta !!! ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |