Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 251> |
Korisnik | ||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kod tebe je uvijek lijepo prošetati.Mlinski kamen si odlično iskoristila,sviđa mi se.
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Camelia, hvala na posjeti!! A mlinski kamen, ma to je samo trenutak da udovoljim MM!! On bi odma i sada !! Ostaje samo palma (naravno-do zime!!) A za okolo, bojim se da neću stavljat ništa, tu ima prvog jutarnjeg sunca, pa će to biti moje omiljeno mjesto za prvu jutarnju
![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
u tvom vrtu uvijek krasno.baš sam uživala
|
||
![]() |
||
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
|
prekrasno,free,prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Kamen morski, kamen riječni, kamen mlinski, kamen ... ne znam više....
Mislim stvarno , a di su pelceri ? |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Drago mi je da imaš ponešto od mene, uspomena na dane druženja za za plavi obzor... pa možeš ga doći vidjeti ![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Zapamti draga
![]() ![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Vesela Free, i mene je jučer kiša osvježila, bormeš je grmjelo i sjevalo na veliko.. |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Pa vidiš da pelcam!! Zadnja opsesija - okruglo kamenje:japičin mlinski, svekrvin za zelje, okrugli brački i najmanji -pješčanik, ručno oblikovan !! |
||
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
|
Misty, dobrodošla !! E pa da znaš, miriše . . . . posebno !! Lijepo te je vidjeti !!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Da ne biste mislile, da sam zavaljena u debeloj hladovini, pokazat će vam ove sličice !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Malo po malo, sve više dobiva slika mog ružičnjaka onaj oblik koji sam si zamislila prije 2 godine !!! |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Znam da je vruće, zato mi je svaki vaš posjet još vredniji, svaka moja sličica je za vas, a pogotovo ova !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj vrtić opljevljen, a ručice takve kakve jesu, zato gledajte djetelinu a ne prstiće !! Sve vas voli vaša Free!! |
||
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
I po ovim vrućinama kod tebe je prekrasno ![]() Nemoj pretjerivati sa poslom da te ne budu skupljali po podu ![]() Hvala ti na srećici! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
dobro je kad su prstići takvi kao tvoji.znači da si bila vrijedna.moji su trenutno bijeli i njegovani,jer me dere alergija pa nesmijem van. |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
sretne si ruke, to i djeteliina kaže
![]() ajme šta je prekrasan žuti hibić ![]() |
||
![]() |
||
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
|
![]() |
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 190191192193194 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |