Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 64> |
Korisnik | |||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
palma lijepo
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
[QUOTE=dadinica]Dobro de, ne cvjetaju, pa šta sad. Bitno da su žive, nadoknadit će ti to one već. A možda si ih uvrijedila?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iiiiiidi draga, neka se sekirati, ne cvjetamo ni mi na ovu sunjaru. ![]() A šta misliš da ih počastim ![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Možda radije prihrana vodom od kvasca, bez piva?!?
No, šalu na stranu, nešto im nedostaje. I ovdje na forumu sam negdje pročitala, a i već ranije sam čula od jedne cvjećarke da tako spašavaju cvijeće koje gubi list ili sl. A i kao prihrana je visokovrijedno. |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
čula sam i ja ,sutra ću kupiti i probati,biće pokus baš me zanima,mislim ipak da je zemlja u pitanju,sve radim ko i prijašnjih godina,tamjan mi je bio preko metra a ove nula,imala sam kvalitetnu zemlju,a ove neku iz plodina,tak mi treba kad štedim na najbitnijoj stvari |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Imam ja jednu malenu,niknula mi je ispod drveta. |
|||
![]() |
|||
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
||
Ja sam jako uživala u šetnji tvojim vrtom i pošteno sam zašla nazad
![]() A na čupka pazi, moja maca se otrovala jer je kanđe oštrila na fikusu i nakon toga čistila svoje noktiće. Obavezno ak vidiš da nije dobro pravac veterinar ![]() |
|||
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Lijepo mi je kod tebe, jako lijepo !!!
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
E pa nakon ovih slika neznam ko koga baca u bed ha?
|
|||
![]() |
|||
||
KAMELIJA-nije da prosim,ali ipak ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
E draga moja mudrice,slikala sam samo lijepo cvijeće,a da vidiš kakvog sveg propalog imam HA HA?AK POČNEM STAVLJATI SLIKE BIĆE SMIJEHA ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A baš sam mislila skoknuti u tvoj vrtek ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Opet sam malo prošetala tvojim vrtom. Sada ostavljam i trag.... Zaista ti je lijepo cvijeće.....
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
||
Drago mi je ![]() |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Tvoja je draga ![]() Dođeš li po nju ili... |
|||
![]() |
|||
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
prekrasno ti je ovo što si uslikala, inaće slikamo ono što dobro izgleda zar ne
![]() |
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
||
evo i mene s GO, sad se šuljam vrtovima i gledam propuštene fotke. Pa pobogu koliko ti imaš tih teglica mandevilla? cvijeće ti je i dalje lijepo, uživala sam!
|
|||
belica,zagreb
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |